Mit tehetek ilyen esetben?
Egyedül nevelem a kisfiamat most kezdtem el dolgozni addig anyukám vigyáz rá.
Bölcsibe szeptembertől megy
Teljessen át nevelte ellenem
Nem hallgatrám csapkolodik hisztitik el dobja magát pelenkázni nem lehet és én nem szolhatok hangossan rá mert ameddig ö vigyáz rá napközben addig nincs vele kiabálva.sokszor mondja neki hogy hivjon a saját nevemen ne azt mondja nekem hogy anya hiába szolok érte nem érdekli
Olyan dolgokkal eteti itja amivel én nem szoktam
Pl csoki,cola estére füszeres szalámi csak hogy este én keljek fel hozzá
Már ott tartok hogy nem is az én gyerekem olyan szinten át nevelte és bele szól a nevelésembe
Szivem szerint le lépnék és otthagynám a gyereket had nevelje de még is csak szeretem a fiamat és az enyém az én felelöségem
Albérletbe nem tudok vele menni mert nagyon drága lenne egyedül
Új páromat is utálja be se mutatható én nem mehetek hozzá ö pedig besem teheti a lábát a gyerekkel sem ismerkedhet meg.
Mit tegyek ? Le kellene lépnem egyedül albérletbe és amikor össze szedtem kicsit magamat akkor vissza menni a gyerekemért ? Vagy szakitani a párommal és csak a munkának élni és valahogy vissza nevelni a gyereket ?
Szeretnék most már boldog lenni de igy úgy érzem nem megy.
Tudom anya vagyok és a gyerek az első de ez azt jelenti hogy én már nem lehetek boldog ?
Hány éves vagy és mekkora a gyerek?
Mert a kérdésed alapján nem lehet nagykorú, aki ennyire függ az anyjától, az még közel sem felnött.
Emellett egy gyereket nem lehet rövid idö alatt "átnevelni" - mivel "most" kezdtél el dolgozni, ezért nem sok ideje lehetett volna erre - egy átneveléshez hosszú idö, röbb hónap kellene.
23 vagyok a gyerek 15 hónapos
Terehessen egyedül maradtam és haza hivtak a szülök
2 hónapja dolgozok
"én nem szolhatok hangossan rá mert ameddig ö vigyáz rá napközben addig nincs vele kiabálva"
Idáig olvastam el, a többire nem vagyok kíváncsi.
Tehát szerinted az a normális, ha kiabál valaki a rá bízott, 3 évnél kisebb gyerekkel. És anyukád azért hibás, mert türelmesebb nálad és nem kiabál a gyerekeddel.
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!