Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvette a pénz az eszüket?

Elvette a pénz az eszüket?

Figyelt kérdés
Szüleim 8. Éve külföldön dolgoznak . Én itthon maradtam hogy intézzem a dolgokat a ház körül hozzáteszem 17 éves voltam és még iskolába jártam mégis itt hagytak .tavaly lett egy párom akivel szerencsére nagyon jól megvagyunk . De a szüleim mindig többet akarnak dolgozok ,otthon is igyekszek mindent megcsinálni próbálok a párommal is minnél többet együtt lenne . De olyan mintha hátráltatnának . Apám az mindig csak kiabál nem lehet normálisan beszélni vele . És már nagyon unom hogy rabszolgának néznek . Ha valamit kitalálnak azt rögtön csinálnom kell . Én járok postára meg mindenhova mire hazajönnek mindennek tipp topp nak kell lenni .Nem tudom a pénz vitte el az eszüket vagy mi történt de egyre nehezebben bírom. A párommal feldobtuk a témát hogy összeköltöznénk rögtön veszekedésbe torkollott a dolog ,mert hogy akkor mi lesz velük meg a házzal mert akkor nekik haza kell jönni ,és hogy engem már nem érdekel semmi . Nem vagyok már gyerek és mégis úgy kezelnek . Költöznék mert jó lenne már végre a nyugalom .
2019. aug. 12. 17:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Parkosított kert van ha egy nap kihagyom a locsolást annyi lenne mindenek +fényképezni kell nekik az udvart hogy lássák
2019. aug. 12. 19:47
 12/19 A kérdező kommentje:
És álltalába mikor küldöm a képet azt is mindig megkritizálják hogy ez nem jó vagy az .
2019. aug. 12. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Atyaeg...

Döbbenet, amit művelnek veled.

Én a helyedben már rég leléptem volna.

2019. aug. 12. 20:42
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Te sosem lázadtál? Fotózol egy alkalommal több szógből, azt megvan egy hónapra előre. :D
2019. aug. 12. 21:20
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Tehát akkor heti többször is kell festeni, meg a festék után rohangálni, meg minden nap a Nav-ba menni, meg egész nap a házban rohangálsz, miközben ők folyamatosan szapulnak. 😅

Hagyjuk már. Még a locsolás is hamar megvan, nem értem a hiszti okát. Drámakirálynő. Maximum magad után kell baromi sokat takarítani, de akkor ne csinálj akkora kupit és máris kevesebb a meló.

2019. aug. 12. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Enek felé sem igaz a fű nem nő olyan gyorsan ,hogy 3 naponta keljen vágni se postára se navhoz nem kell minden nap menni festeni sem kell minden nap vagy minden héten .locsolni meg vegyetek ilyen automata öntözőrendszer azt kész.
2019. aug. 13. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Ezt mondom én is. Ha nem csinál maga után kupit, akkor nincs sok munka. És mivel nálunk is van fű, ezért tudom, hogy nem kell naponta nyírni. Valószínűleg minden munka büdös a naccságának, nem is takarít normálisan, de a kúrópajtival trehányak és okkal csesztetik. Költözz el mókuska, és ott senki sem ugatni.
2019. aug. 13. 07:25
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagy gyerek. Már semmi keresnivalód a szülői házban.

Ügyes okos felnőttek, megoldják a házat nélküled is, hidd el! 🙂

2019. aug. 13. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
LoL
2019. aug. 14. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!