Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van a családomból, el...

Elegem van a családomból, el akarok menni, azt akarom, hogy megszűnjenek. Mikor lesz ennek vége?

Figyelt kérdés
Az en csaladom egy nagyon sokszinu csalad, volt benne válás, titokban szuletett gyerekek, ongyilkossag, kitagadás stb nyalánkságok. A lényeg, hogy 17vagyok, költöztem már mamámtól apámhoz apámtól anyámhoz, naphosszat mesélhetném a dolgokat, a lényeg ennyi, hogy már végigjártam az összes lehetőséget. Lelkileg terrorban tartanak, zsarolnak, láthatatlan ketrecben, úgymond aranykalitkában tartanak. Mindegyik családtag úgy kezel, mint egy trófeát, meg akar szerezni, hogy ott legyek, az ő ételét egyem, vele beszéljek stb. 2év múlva tudnék elköltözni, de már nem bírom! Az a legrosszabb, hogy nem tudnak szeretni, majomszeretettel szeretnek, és az lenne a legjobb, ha megszűnne létezni az egész családom és végre szabad lehetnék, nem lennének felszínes beszélgetések, nem kéne senkihez menni, egyedül lehetnék. Mindenbe beleszólnak, minden kis lépésembe és ELEGEM VAN. Mit tudnék tenni? Azt mondják, hogy ők mindent megadnak, kinyalják a popsimat és milyen rossz vagyok.Tehát nem olyan a hekyzet, mintha vernének vagy ilyesmi, hanem érzelmi zsarolás, meg piócáskodás. Muszáj várnom, vagy van balami kiút?

2019. aug. 7. 12:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet igazad van, hogy csak ragaszkodóak de engem az őrületbe kergetnek. De azért zsarolás is van rendesen, de lehet ezt fogom tenni, hogy utolsó évben elmegyek. 2év az életemből nem nagy dolog, csak úgy érzem, ha lehetne legszívesebben már felnőnék és nem lennék ilyen helyzetben.
2019. aug. 10. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
4%

Serdülőkori hiszti?

Úgyse fogsz menni sehova.

2019. aug. 14. 01:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy konkret esetet mesejl mar el.
2019. aug. 14. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!