A saját szüleim nem szeretnek hova mehetnék?
...Akármikor teszek jót is anyám nem szól soha hozzám, életében meg nem simogatott, nem lépett be a szobámba, mintha nem is léteznék apám meg csak agresszív és csak az lehet jó amit ő mond.Anyám akkor sem véd meg amikor már majdnem nekemjön apám... Csak szeptembertől fogok suliba járni de sajnos akkor se leszek kolis dolgozni most nem tudok már a nyáron...A lényeg hogy úgy érzem minél előbb el kell innen mennem mert ezt nem bírom tovább! Mit tehetnék?
L/19
Most mondhatnám hogy ide jöhetsz de úgy sem jönnél,van pár lehetőség
1.Alkalmazkodni kell otthon,mellett dolgozni és gyûjteni a pénzt későbbre.
2.Munkát kell találnod szeptembertől amit school után tudsz végezni pár órában és pénzt gyûjteni,így van lehetőséged egy szobát bérelned,mondjuk nem tudom hol élsz jelenleg?
3.Koliba menni akár közel van, ismernem olyan embert aki 30 percre lakott és még is kolis volt mert otthon nem volt olyan a helyzet és mellett melózott.
Kitartás.
21F
#8, jó ez a kommunikációs szöveg, az egyik feltétele, hogy elolvasd, amihez hozzászólsz!
Nem tudom, milyen iskolába mész, Kérdező, de pénzügyileg nézve elég gyenge lábakon tudsz csak állni.
Szerintem kéményítsd magad, pár évet még ki kell bírnod velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!