Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A saját szüleim nem szeretnek...

A saját szüleim nem szeretnek hova mehetnék?

Figyelt kérdés

...Akármikor teszek jót is anyám nem szól soha hozzám, életében meg nem simogatott, nem lépett be a szobámba, mintha nem is léteznék apám meg csak agresszív és csak az lehet jó amit ő mond.Anyám akkor sem véd meg amikor már majdnem nekemjön apám... Csak szeptembertől fogok suliba járni de sajnos akkor se leszek kolis dolgozni most nem tudok már a nyáron...A lényeg hogy úgy érzem minél előbb el kell innen mennem mert ezt nem bírom tovább! Mit tehetnék?

L/19

2019. aug. 6. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
6-os vagyok. Hát nem tudom, hitelt felvenni elég necces így fiatalon, de ha nem jön össze jobb, és menekülni kell, akkor az is egy lehetőség. Esetleg nincs valami normális rokon (nagyszülő, keresztszülő stb.) akihez odaköltözhetnél? Mondanám még a középiskolás barátnő/ barátnő opciót is, de nem rokont nem szívesen engednek be az emberek a saját lakásukba.
2019. aug. 6. 22:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Ezekre én is gondoltam csak sajnos minden rokonunk távol él a nagyszülők meg a szüleimmel fújnak egy követ:/
2019. aug. 6. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Most mondhatnám hogy ide jöhetsz de úgy sem jönnél,van pár lehetőség

1.Alkalmazkodni kell otthon,mellett dolgozni és gyûjteni a pénzt későbbre.

2.Munkát kell találnod szeptembertől amit school után tudsz végezni pár órában és pénzt gyûjteni,így van lehetőséged egy szobát bérelned,mondjuk nem tudom hol élsz jelenleg?

3.Koliba menni akár közel van, ismernem olyan embert aki 30 percre lakott és még is kolis volt mert otthon nem volt olyan a helyzet és mellett melózott.

Kitartás.

21F

2019. aug. 7. 00:42
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ahogy írtad, hogy a nagyszülők is ugyanolyanok, mint a szüleid, mindent elárul. Anyukád nem kapott elég szeretetett, ki tudja miért, és ez úgy ivódott bele, mitha természetes lenne. Apád erőszakossága pedig ugyanez lehetett. A helyedben ha ez igaz lenne, nem ömleszteném rájuk ezt, inkább anyával kezdeném, finomabban. Mondjuk közbejön egy téma a mamáról és rákérdeznél a gyerekkorára. Ha nem akar beszélni, hagynám kicsit, utána megint rákérdeznék. Ilyen esetben jobb, ha apa nincs otthon, mert akkor ne is tud ebbe beleszólni.
2019. aug. 7. 14:44
 15/15 anonim ***** válasza:

#8, jó ez a kommunikációs szöveg, az egyik feltétele, hogy elolvasd, amihez hozzászólsz!

Nem tudom, milyen iskolába mész, Kérdező, de pénzügyileg nézve elég gyenge lábakon tudsz csak állni.

Szerintem kéményítsd magad, pár évet még ki kell bírnod velük.

2019. nov. 8. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!