Érdemes felnôttként pszichológushoz forduljak ha apám feltépte a gyerekkori sebeimet? Szerintetek igaza van apámnak? 25/N
Amióta kikerültem otthonról nem tartom a családommal a kapcsolatot lassan 6 éve.
Szokásos hátrányos helyzet, röviden annyi hogy nem volt jó gyerekkorom
sokat vertek és szóban is sokat megaláztak.
Apám lassan két éve börtönben van és megírtam neki hogy megbocsátok neki a történtekért.Egy rövid időre beadtak egy gyermekotthonba és megírtam neki hogy képes vagyok ezen is túl tenni magam.
Azt hozzá kell tenni hogy én és a nővérem a nagymamámnál nevelkedtünk neki új házassága lett,lett két féltestvérem de ők külön éltek.
Problémás gyerek voltam anyám idegrendszerét örököltem aki mentális beteg.Nem bírtak velem állítólag azért adott be a nagymamám és apám oda.
Apám engem hibáztat, be akartam menni hozzá látogatásra de megüzentette a nagymamámmal ha csak azért akarok bemenni hogy a múltról veszekedjünk ő akkor nem vár be.
Nem veszekedni akartam ,le akartam zárni a múltat ,de ő ezt így fogta fel.
Illetve írt nekem egy levelet amiben megírta hogy nincs miért bocsánatot kérnie, és hogy én tehetek róla amiért oda kerültem ,emlékeztetett rá hogy amikor a mamámmal összevesztem gyerekkoromban én hívtam fel hogy vigyen be oda.
Naiv voltam nem mertem azt kérni hogy vigyen magához mert a felesége engem és a nővéremet is ki nem állhatja a mai napig.
Engem szégyenl a legjobban mert nem értettem meg a család egységét és fáj neki hogy az idegeneket jobban szeretem a családomnál.
Egyszóval nem azt a választ kaptam amire vártam.
Nyílván én is hibás vagyok de még lehetőséget se kapok a dolgok tisztázására.
Hetek óta rosszul érzem magam álmomban kiabálok a párom szerint és napközben rossz hangulatom van
Segíthet-e ezen egy pszichológus hogy lezárjam a múltat?
Bàr màr jó règ tettem fel a kérdést azért vàlaszolok neked 10-es
Én is kiszolgàltatott helyzetben voltam a gyermekotthonban mègis nevetve adtak be oda,tovàbbà azt làtom apàmat nem töri meg a börtön hogy megvàltozzon ès jobb ember legyen.
Sőt mèg onnan is van lelki ereje olyanokat üzengetni hogy csak ő akarta a születèsemet,ès sosem fogja elfogadni a gondolkozâsom ès felfogàsom...
Szerintem ezt a felnőtt gyerekemnek sosem mondanàm el ha egy kicsit is szeretnèm
Màr nem fontos hogy tisztàzzam vele a múltat mert tudom hogy igazam van.25 ève apàm elutasítàsàban èltem ès megèrtem arra a szintre hogy ez az elutasítàs viszonzàsra talàlt.
Amikor be akartam menni hozzà neki àllt útjàban az igazsàg nem nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!