Egy ilyen esetnek mik lehettek az előzményei? Ki érez hasonlót a szülője iránt?
3!
Ram gondoltál, hogy kifogásokat keresek neki? Az előttem levő leirt egy verziót. Nem ismételtem meg, írtam egy másikat. Semmi kifogás keresés nem volt benne
Minden olyan ember érez hasonlót, akit bántalmaztak, akár az apja, akár az anyja, és minél korábbi életkorban, annál mélyebbek a lelki sebek, és annál durvábbak az indulatok.
A született pszichopata nagyon kevés. Mindenki, aki így veri az apját-anyját, szinte biztosan bántalmazott volt kisgyerekként. És kedves 3-as, egyáltalán nem biztos, hogy képes elmenekülni, aki bántalmazott. Sőt: nagyon sokszor éppenhogy nem. Sokmindentől függ.
Általában az ilyen esetek mögött az van, hogy a fiú próbál még pénzt kicsikarni az anyjától, aki nem ad neki.
Egyet kell értenem azzal, aki azt írta, hogy a bántalmazottak szinte soha nem tesznek ilyet, nagyon ritka.
Sajnos a mi családunkban két hasonló jómadár is van, az egyik a testvérem, anyánk mindig kiállt érte, mindent megtett érte, és ő azzal hálálja meg, hogy az utolsó fillérjét is kicsikarná tőle, különféle hazugságokkal, érzelmi zsarolással, fenyegetőzéssel. Én nem is tartom vele a kapcsolatot, mert folyamatosan hazudik, ha nem kapott pénzt, akkor lopott, mert dolgozni nem akar, csak drogozni, szórakozni.
Ha rajtam múlna már sitten ülne, lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!