Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen esetnek mik lehettek...

Egy ilyen esetnek mik lehettek az előzményei? Ki érez hasonlót a szülője iránt?

Figyelt kérdés
[link]

2019. júl. 29. 06:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
58%
Pl. drogos a gyerek és az anyja nem adott neki pénzt.
2019. júl. 29. 06:47
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
Bántalmazta az anyja és most telt be a pohár. Vagy simán pszichopata.
2019. júl. 29. 07:40
 3/24 anonim ***** válasza:
38%
Már annak hogy ilyen kegyetlen, agresszív szörny egy fiatal férfi? Lehet drogos, alkoholista, vagy simán csak nem pénzeli az anya. Írták itt hogy esetleg bántalmazhatta az anyja, de akkor inkább általában lelépnek a bántalmazottak, nem próbálnak embert ölni. Szóval -bár a kérdésed egyértelműen az anya támadására irányult, a bántalmazást nem tartom valószínűnek, inkább azt hogy szenvedélybeteg a pasas. Érdekes, hogy egyesek hajlamosak kifogásokat keresni még az ilyen brutális agresszoroknak is.
2019. júl. 29. 07:50
 4/24 anonim ***** válasza:
64%

3!

Ram gondoltál, hogy kifogásokat keresek neki? Az előttem levő leirt egy verziót. Nem ismételtem meg, írtam egy másikat. Semmi kifogás keresés nem volt benne

2019. júl. 29. 08:54
 5/24 anonim ***** válasza:
70%

Minden olyan ember érez hasonlót, akit bántalmaztak, akár az apja, akár az anyja, és minél korábbi életkorban, annál mélyebbek a lelki sebek, és annál durvábbak az indulatok.

A született pszichopata nagyon kevés. Mindenki, aki így veri az apját-anyját, szinte biztosan bántalmazott volt kisgyerekként. És kedves 3-as, egyáltalán nem biztos, hogy képes elmenekülni, aki bántalmazott. Sőt: nagyon sokszor éppenhogy nem. Sokmindentől függ.

2019. júl. 29. 09:02
 6/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem, nem rád gondoltam, a kérdező okolja egyértelműen az áldozatot. És igen, tudom hogy nehéz lelépni, de nem lehetetlen. Ebben éltem, apám napi szinten vert.
2019. júl. 29. 09:19
 7/24 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy nézzük mát miről is szól ez a cikk. Adott egy idősebb nő - aki nyilvánvalóan sokkal gyengébb mint a támadója, és adott egy fiatal férfi, aki különösen brutálisan rátámadt egy vele szemben tehetetlen valakire, méghozzá különös kegyetlenséggel. Most komolyan az agresszort kéne megértenem? Az sem kizárt hogy előre megfontoltan akarta megölni a nőt. Utána lehet nézni hogy évente hány nőt ölnek meg, és az elkövetők sokszor az áldozok férje, fia, férfi hozzátartozója, nem idegenek. 2017-es adatokat találtam világviszonylatban ötvenezer meggyilkolt nőről tudtak, több mint kilencven százalékban családtag, kivétel nélkül férfi volt az elkövető. Mikor lesz már vége a férfiak mentegetésének, és az áldozatok okolásának? És ezek csak a halálos szintű támadások áldozati. A napi szintű verések, nemi erőszakok még sehol sincsenek.
2019. júl. 29. 09:36
 8/24 anonim ***** válasza:
31%

Általában az ilyen esetek mögött az van, hogy a fiú próbál még pénzt kicsikarni az anyjától, aki nem ad neki.

Egyet kell értenem azzal, aki azt írta, hogy a bántalmazottak szinte soha nem tesznek ilyet, nagyon ritka.

Sajnos a mi családunkban két hasonló jómadár is van, az egyik a testvérem, anyánk mindig kiállt érte, mindent megtett érte, és ő azzal hálálja meg, hogy az utolsó fillérjét is kicsikarná tőle, különféle hazugságokkal, érzelmi zsarolással, fenyegetőzéssel. Én nem is tartom vele a kapcsolatot, mert folyamatosan hazudik, ha nem kapott pénzt, akkor lopott, mert dolgozni nem akar, csak drogozni, szórakozni.

Ha rajtam múlna már sitten ülne, lehet lepontozni.

2019. júl. 29. 09:37
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Köszönöm, 69%.
2019. júl. 29. 09:39
 10/24 anonim ***** válasza:
23%
Bár mindegy mit írunk, a mamahoteles jómadarak, aki napi szinten szidják itt az anyjukat, vagy a másik szekcióban a nőket, mert képtelenek bármin is változtatni, azok nem fogják felfogni.
2019. júl. 29. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!