Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vérszerinti apám megkeresett...

Vérszerinti apám megkeresett nemrég. Találkoznom kellene vele?

Figyelt kérdés

Kicsi voltam amikor elhagyta anyát és engem is. Nem tudom mi történt köztük a múltban, de azt igen hogy nem lehet apának nevezni és nem is annak való. Tudni kell rola, hogy az utóbbi időben 6 évig ült börtönben.... Sőt elég sok időt ott töltött.

Gyerektartást soha se fizetett, születesnapjaim fel se köszöntött, nem ajándékra gondolok hanem köszöntése.. 25 éves vagyok, vajon ezek után mit akar tőlem?

Rájöttnhogy hogy "egyedül" maradt és van egy lánya akivel nem törődött sokáig és kéne valaki?

2019. júl. 27. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak pénzt akar. Nekem van egy fiú barátom, akit pár évvel ezelőtt megkeresett a vérszerinti apja és csak pénz kellett volna neki, semmi más.
2019. júl. 28. 02:26
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
nincs olyan, hogy "kell vagy nem kell". nem kötelező. Csak egy opció. Ha van kedved hozzá, talizzatok, ha meg nincs, akkor nem kell; de azért "hagyd nyitva az ajtót" magadnak gondolatban; hogy hátha mégis szottyan kedved majd valamikor később. Tehát ,ha van kedved, talizzatok, ha nincs ,ne. Belső érzésre. Van dolgotok együtt, vagy nincs mit megbeszélnetek, és haragszol és neheztelsz rá, és ránézni sem bírsz; vagy meg akarod adni neki az esélyt, hogy próbálja bebizonyítani, hogy másmilyen apuka is tud lenni, és pl hagyni, hogy megpróbáljon kiengesztelni, megpróbálja jóvátenni, hogy elhagyott, amennyiben ez szükséges , mert nem olvastam még a kifejtését a kérdésnek , hogy milyen körülmények között váltak el.
2019. júl. 28. 02:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
*mán a szülők milyen körülmények között váltak el. Lehet, hogy b@romi nagy lett a harag, és akkor jó is volt inkább, hogy nem találkoztak. pl. De ez is csak egy opció, egy potenciális előzménymenet.
2019. júl. 28. 02:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

25 éves felnőtt ember vagy. Nem vagy köteles találkozni vele. Nem azért, mert börtönben ült, nem azért,mert nem fizetett gyerektartást. Hanem azért, mert nem törődött Veled.

Ha van 6 másik gyereke. Gondolom, volt felesége, s a többi gyereke attól a nőtől van, ha Te csak úgy becsúsztál. Törődjenek azok vele!

2019. júl. 28. 05:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak pénzt akar. Lehet, hogy ezzel még nem rukkolna elő rögtön, de kb. második találkozásnál már igen. Ne engedd be az életedbe. Van egy normális életed, ne csinálj magadnak gondot feleslegesen.
2019. júl. 28. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

egyik munkatársamat az anyja elhanyagolta, nem is ő nevelte fel. amikor elkezdett dolgozni a srác, egyből megjelent az "anya" és mindenfélére pénzt kuncsorgott. szerencsétlen gyerek meg vette fel a hiteleket a nevére, hogy az anyaj tudjon telefont venni. természetes a törlesztőt az előzőleg megbeszélttel ellentétben nem fizette.

csak pénzt akar.

2019. júl. 28. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!