Vérszerinti apám megkeresett nemrég. Találkoznom kellene vele?
Kicsi voltam amikor elhagyta anyát és engem is. Nem tudom mi történt köztük a múltban, de azt igen hogy nem lehet apának nevezni és nem is annak való. Tudni kell rola, hogy az utóbbi időben 6 évig ült börtönben.... Sőt elég sok időt ott töltött.
Gyerektartást soha se fizetett, születesnapjaim fel se köszöntött, nem ajándékra gondolok hanem köszöntése.. 25 éves vagyok, vajon ezek után mit akar tőlem?
Rájöttnhogy hogy "egyedül" maradt és van egy lánya akivel nem törődött sokáig és kéne valaki?
Kedves Kérdező!
25 éves felnőtt ember vagy. Nem vagy köteles találkozni vele. Nem azért, mert börtönben ült, nem azért,mert nem fizetett gyerektartást. Hanem azért, mert nem törődött Veled.
Ha van 6 másik gyereke. Gondolom, volt felesége, s a többi gyereke attól a nőtől van, ha Te csak úgy becsúsztál. Törődjenek azok vele!
egyik munkatársamat az anyja elhanyagolta, nem is ő nevelte fel. amikor elkezdett dolgozni a srác, egyből megjelent az "anya" és mindenfélére pénzt kuncsorgott. szerencsétlen gyerek meg vette fel a hiteleket a nevére, hogy az anyaj tudjon telefont venni. természetes a törlesztőt az előzőleg megbeszélttel ellentétben nem fizette.
csak pénzt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!