Mit tegyek? Óriási bajban vagyok! 😢😢😢😢😢
Most meg a bátyádtól fosol... hát de szép család, Arany János se írhatott volna stresszmentesebb környezetet a családi körben.
Kutyától nem félsz?
Le kéne szokni a parázásról, mert egészségtelen!
Örülj neki, hogy egészséges vagy, ezt nem szégyellni kell, hanem pezsgőt bontani!
Nyugi ne parázz ennyire:D ő az anyukád semmi gáz nincs ebben
Ha már egy barátodnál/barátnőddel történne meg akkor lehet, hogy én is kicsit égnék hogy nemtudok másnál odafigyelni.
De basszus otthon vagy és anyukád azért van hogy megbeszélj vele mindent és nem kell titkolozni meg hazudozni, hogy az dinnye folt(?)
Oh, ha csak ennyi problémád lenne az életben..
Na, viccet félretéve, nem tudom milyen viszonyban vagy anyuddal. Ha jó, baráti a viszonyotok, akkor meg fogja érteni, előfordul az ilyesmi.
Ha esetleg fehér az ágy, vagy van matrac és azon egy huzat, akkor a domestos kifehéríti. Nálam a nyuszimmal időnként történnek balesetek és rápisil az ágyra. Ezzel a módszerrel szoktam kitakarítani a huzatból a foltot.
A hideg víz is jó rá, de csak ha még nem száradt bele, illetve a mosószeres/szappanos víz is bejöhet.
Sok sikert, ne parázz ennyire rá, ez nem a világvége :)
Szerintem az a baj, hogy rádtörtek a hormonok, és beforgattad magad. Az asszonnyal se lehet bírni, csinál olyanokat, hogy már saját magán is röhög.
Erre amúgy én tanítottam meg. Mármint hogy lazuljon be.
Neked se ártana...
Úristen, nyugi.
Előfordulhat bárkivel, édesanyádnak is biztos volt hasonló élménye. Legyél őszinte vele, nem lesz baj.
18/L
Nem túl nedves szivaccsal próbáld dörzsölgetni, közben a szivacsot többször átöblítve.
Végül pedig hajszárító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!