Mit tegyek? Óriási bajban vagyok! 😢😢😢😢😢
Figyelt kérdés
Komolyan, sírás jön rám, anyám ágyán ültem, közben megjött és nem vettem észre!!! Látszik nagyon!!! Mit csináljak??? Ez óriási ciki lesz, ha megtudja!!! Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve!!!2019. júl. 26. 20:37
11/35 anonim válasza:
Anyukád meg fogja érteni. Vegyetek vagy kérjetek kölcsön egy takarítógépet. Azzal ki lehet ,,mosni" az ágyat.
12/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most takarítani sem tudok, mert járkál a bátyám
2019. júl. 26. 20:44
13/35 A kérdező kommentje:
De tiszta a terep mwgpróbálom eltüntetni
2019. júl. 26. 20:45
14/35 anonim válasza:
Kefe, szivacs, hideg szappanos víz.
15/35 A kérdező kommentje:
Utána megágyazok neki, hogy ne vegye észre, reggel is felkelek, és felajánlom, hogy elpakolok, ha később mégis meglátná, azt mondom, a dinnye fogta be
2019. júl. 26. 20:46
16/35 A kérdező kommentje:
De ha tiszta*
2019. júl. 26. 20:46
17/35 anonim válasza:
Hideg víz + szappan + körömkefe. Jól kikefèled, rongyal felitatod, aztán száraz törölközővel kidörgölöd majdnem szárazra.
18/35 anonim válasza:
Sózd meg. Hülyeségen kívül, azt hallottam, hogy segít.
19/35 anonim válasza:
Ennyire félsz az anyudtól,ami egy térmészetes dolog,ami történt veled!?
20/35 A kérdező kommentje:
#19: te az #1 vagy, nagyon értelmes személy vagy
2019. júl. 26. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!