Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám gyűlöl...

Mit csináljak ha anyám gyűlöl és néha már félek tőle?

Figyelt kérdés

Midnenki úgy gondolja hogy ő egy aranyos enber meg stb

De igazából nagyon ijesztő és néha nem normális

Nagykn durva hangulat ingadozásai vannak és oylankor ordít meg néha utoget meg szorongat és azt ordítozza hogy gyűlöl és hoyg megkeseritem az életet és higy bárcsak meg se születtem volna és hogy egy szardarab vagyok meg stb

Meg a legijesztobb amikor elváltoztatja a hangját és úgy kezd el beszélni és közben meg az arca is eltorzul

Iylenkor nagyok felek tőle

És amikor elkezdek sírni akkor meg idegesebb lesz

Nem tudom mit csináljak

Utána meg mindig uyg vsinal mintha mi sem történt volna

Néha meg elkezdt olelgetni h semmi baj....

Nagyon kiszámíthatatlan és nagyon felek néha

2019. júl. 25. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan családtagod, aki szívesen befogadna, költözz Hozzá. Nem kell itt a gyámügy, mert az csak túlbonyolítaná a dolgot.
2019. júl. 25. 16:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Az unokatesoimhoz nem tudok menni mert vsn nekik elég bajuk

Apamhoz meg nrm akarok mert állandóan iszik és nagyon nrm jó vele

2019. júl. 25. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor kezdjük azzal, hogy egyáltalán hány éves vagy?
2019. júl. 26. 11:19
 14/15 anonim válasza:
Én is azt akartam kérdezni, hogy hány éves vagy? Ha 18 elmúltál, akkor dolgozz és költözz el. Én Magyarország egyik legdrágább városában élek már ami az albérlet árakat illeti, mégis el tudtam költözni otthonról 18 évesen. Tanultam az egyetemen, mellette pedig vállaltam 4 órás munkát, amiből ki tudtam venni egy szobát...vagyis fél szobát, mert 2-en laktunk 1 szobába egy diák lánnyal. A lakás 90+rezsi volt, 4-en laktunk benne, így havonta 22.500+rezsi negyede volt amit fizetnem kellett. Nyilván a bulizásról nagyjából lemondtam, meg a csajos vacsizós, kávézós programokról is egy időre, hogy legyen pénzem, de megoldható. Ennyi idősen bőven jó egy ilyen megoldás is. Szerintem ennyi pénzt suli mellett is meg tudsz keresni egy hónap alatt.
2019. júl. 26. 13:15
 15/15 anonim válasza:
14-es vagyok, azt elfelejtettem megírni, hogy amennyiben nem vagy 18, akkor pedig családsegítőnek kell szólnod, akik segítenek
2019. júl. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!