Szülők! Ha a 11. /12. /13. osztályos gyereketek minden hétvégén találkozna egy kb.100km-re élő barátjával, fizetnétek az utat?
Vonattal menne.
2-szer ő megy, 2-szer a barát jön, amit ő fizet magának, tehát havi 4 vonatjegy a gyereketeknek
Hát ezen egy nagyot nevettem utolsó, köszi
"Ja és nem kellett dolgoznom mert diák vagyok"
Látom szegények sem voltatok :DD
mi számít szegénynek. volt olyan időszak, hogy csak apám dolgozott, két testvérem van, nővérem ráadásul akkor járt egyetemre, másik városba. inkább voltunk szegények, mint pénzesek.
de nevess csak. le se szarom. :D
Úristen te tényleg komolyan gondolod XD
"Kiskoromban apám mindig verte anyám, így ott hagyta anyám. 2-en vagyunk testvérek
Ezután anyámnak kellett dolgoznia mert hitel is volt a lakáson és ugye számla, kaja, ruha stb nekünk.
Amint 16 lettem elmentem diákmunkára hogy tudjak segíteni anyámnak és tudjon pihenni is.
Ne gyere nekem itt a "szegények vagyunk" illuzióddal:))
Ty.
Teljesen nem.
Kap zsebpénzt és neked kell PLUSZ KIADÁSKÉNT fizetni az utazási költséget (feltéve ha van zsebpénze egyáltalán mert akkor igazad van)
Pontosan utolsó! Pontosan!
Akik ilyen fajták, nyilván a szülő sem veszi észre mert ő is olyan...De ha mégsem, akkor tudna honnan megtakaritani pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!