Én pontosan 100km-re lakok a barátomtól. 990ft a buszjegy, ez oda-vissza egy alkalommal 2000ft. Minden további nélkül fizetik nekem a szüleim, és sosem szóltak még emiatt, amiért nagyon hálás vagyok.
2019. júl. 23. 21:40
12/28 anonim válasza:
Nem. Oldja meg.
2019. júl. 23. 22:11
13/28 anonim válasza:
Biztos hogy nem fizetném. Kinek hiszi magát.
2019. júl. 23. 23:43
14/28 anonim válasza:
Természetesen fizetném neki, ha látom, hogy jól érzi magát vele.
2019. júl. 23. 23:52
15/28 anonim válasza:
Jöttek olyan válaszok, hogy csak pislogok. Tényleg vannak itt olyanok, akiknek nem ér meg a gyerekük boldogsága pár ezer forintot??? Természetesen fizetném neki. Ha lebontom egy hónapra akkor napi 103 forint. Nehogy már ennyit ne lehessen a gyerekre áldozni.
2019. júl. 24. 06:03
16/28 anonim válasza:
"napi 103 forint. Nehogy már ennyit ne lehessen a gyerekre áldozni"
- nem ennyirol van szo, hanem plusz ennyirol, megpedig nem tudjuk, hogy milyen anyagi korulmenyek kozott
- ha ez olyan keves, miert ne kereshetne meg ra a penzt a gyerek?
2019. júl. 24. 08:31
17/28 anonim válasza:
A havi zsebpénzéből gazdálkodja ki.
2019. júl. 24. 08:47
18/28 anonim válasza:
Mifelénk azért ezt nem engedhetjük meg..Ilyen korban már magamnak kerestem a pénzt, munka közben csak az éltetett hogy találkozhattam a barátommal.
2019. júl. 24. 09:07
19/28 anonim válasza:
Nekem nem a jegy árával lenne bajom, hanem azzal, hogy nem lenne közös családi hétvége, mert vagy a gyerekem lóg máshol, vagy nálunk lógna más. Minden második héten felváltva ok lenne, de nem minden hétvégén.
2019. júl. 24. 10:47
20/28 anonim válasza:
Az én barátom 200 km-re lakott tőlem. Mindig kaptam pénzt rá, hogy találkozzak vele, zsebpénzemet is költöttem rá. És még gazdagok se voltunk. Ja és nem is kellett dolgoznom, mert diák vagyok, az a munkám.
Azóta 9 éve vagyok ezzel a barátommal, végeztem egyetemmel, van jó munkám, és én lepem meg anyámat nagyobb ajándékokkal a testvéreimmel összedobva. Úgy néz ki, kifizetődik, ha rendes vagy a gyerekeddel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!