Szerintetek ez adhat okot a sértődöttségre?
Figyelt kérdés
Egy fontos rokonom indul az egyik helyi önkormányzati választáson. Jó eséllyel meg is nyeri. Nekem viszont pont a választások idejére a legalkalmasabb egy utazást lefoglalnom, így nem tudok itthon maradni és szavazni.
Gyanítom, hogy a rokonom erre ki fog akadni. Sőt, akár más rokonok is, főelg, hogy sokat utazom, gondolom meg fogom kapni, hogy miért pont akkor kell. De még az sem biztos, melyik hétvégén lesz, az egész októberemet meg nem fogom lefoglalni ez miatt.
Szerintetek jogos lehet ilyen esetben mások felháborodása?
2019. jún. 27. 16:53
11/13 anonim válasza:
A rokonod, ha valóban megköveteli a famíliától, hogy mindenki rá szavazzon, akkor egy tetű, akinek nincs fogalma a demokráciáról. Én mindenkit arra biztatnék, hogy ne szavazzon rá. Megélhetési politikusokból van elég.
12/13 anonim válasza:
6/11!
Nincs lehetőség lezárt borítékban előre eltenni, aztán felnyitni.
Csak személyesen, igazolvánnyal, vagy itthon, vagy előre regisztrálva külföldön valamelyik konzulátuson.
13/13 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele. Mondd el neki, hogy ez a helyzet, így mindkettőtöknek ott lesz a lehetőség a tisztázásra. Ha esetleg negatív reakcióval találod szembe magad, sem dől össze a világ. Az ő reakciója nem a te életed. Plusz mindketten értékes dolgokat tanulhattok még abból is, ha megsértődik. A sértődés nem egyenlő a halállal. Legalábbis ez után még tutira van élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!