Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » En latom rosszul? Bennem van...

En latom rosszul? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Sose volt bekes csaladi idill nalunk. Mikor megszuletett a gyermekem abbol is balhe, sertodes volt, hogy a testveremeknek nem engedtem, hogy jojjenek. (Igy allapodtunk meg az apjaval, hogy ha az o testverei messzebrol meg nem tudnak jonni, akkor mas se nezze meg, mert nem igazsagos).

A masik testverem kulfoldon el, neki kuldtem kepet, de egy esemeny alkalma miatt feljott, hogy egy tavolabbi rokonnal megy a gyerekemrol a kep... merges lettem, de szepen, normalis hangnemben leirtam neki, hogy a.it neki kuldok, legyen szives ne kuldje tovabb, es ne is rakja fel a netre (instragramra feltette, elotte meg sem kerdezett..). Tudniillik, egyik kozossegi oldalra sem szeretnem feltenni a gyerekem. (Ez alol kivetel, ha nyilvanos esemeny van, sajnos volt, mikor pont nem tudtam az arcat elforditani...). Azota nem is reagalt ra, masik testverem is csak hallgat, mivel mindent kibeszelnek egymas kozt... ami jellemzo a csaladra. Ugy erzem most, hogy en vagyok a rossz. De ugy gondolom, hogy egyreszt nem szeretnem, ha internetem jarna a kepe, masreszt, ugy gondolom en vagyok az anyja a gyereknek es makd eldontom, hogy ki lathatja es ki nem...

Az internet nepere bizom, hogy eldontse en vagyok e ebben kukacos, avagy sem. Bar a dontesemet igy sem bantam meg.

2019. jún. 13. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Az internetes dolog még valamennyire érthető,(bár minden baba ugyanugy néz ki, ezt inkább 1 éves kortól nem engedném) de a nem láthatjàk amíg mások sem viszont óriási baromság.

Szóval ja, diló vagy.

2019. jún. 13. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

ha az o testverei messzebrol meg nem tudnak jonni, akkor mas se nezze meg, mert nem igazsagos

Ez ótvar nagy marhaság.

2019. jún. 13. 18:43
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
" Mikor megszuletett a gyermekem abbol is balhe, sertodes volt, hogy a testveremeknek nem engedtem, hogy jojjenek. (Igy allapodtunk meg az apjaval, hogy ha az o testverei messzebrol meg nem tudnak jonni, akkor mas se nezze meg, mert nem igazsagos)." - ez szerintem butaság. Mindenki akkor nézze meg a gyereket, amikor ideje engedi. Ez nem igazságosság kérdése.
2019. jún. 13. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
A közösségi média része oké, az is, hogy az első időszakban szeretnétek hárman összeszokni, de ha tiltod az embereket amíg jönnének, ne lepődj majd meg, ha akkor se jönnek, amikor már "szabad"
2019. jún. 13. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

"de ha tiltod az embereket amíg jönnének, ne lepődj majd meg, ha akkor se jönnek, amikor már "szabad"

Ez így van. Rokon leány is eljátszotta (szüleivel és anyósáékkal), és azért elég jól visszanyalt neki a fagyi utána.

2019. jún. 13. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

Ezek szerint mikor megszületett a kicsi, a kórházban sem láthatta senki?

Szerintem is hatalmas butaság, hogy azért nem láthatja az egyik, hogy nehogy előnye legyen a másikkal szemben. Ne hari, de mintha valami Istenségről lenne szó. ( Bocs a bébitől!)

Ha én lennék a tesód, valószínűleg ezek után egytalán nem mennék látogatni.

2019. jún. 13. 20:21
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

1. szeretnétek hármasban lenni pár napot/hetet a baba születése után a pároddal meg a gyerekkel - OK, teljesen érthető kérés, amit tiszteletben kell tartani.

2. Amikor már fogadtok vendégeket, a rokonok egy része már jönne látogatni, de van, aki nem ér rá - ezért ne jöjjön az se, aki tudna, mert nem igazságos? Te jó ég, és akkor utána majd mindenki egyszerre érkezzen, hogy "igazságosan" legyen elosztva a nagy pillanat, amikor meglátják a babát? Ez nekem nagyon nem OK. Ha velem játszanád el ezt a "ne gyere, mert van, aki nem tud jönni, így te se nézheted meg a gyereket", akkor utána leshetnéd, hogy mikor jelentkezek be legközelebb babanézőbe. Majd összefutunk az utcán, aztán akkor megnézem a babakocsiban.

3. a netes képmegosztásban teljesen igazad van, a gyerek képeit te meg az apja oszthatjátok ott, ahol ti akarjátok. Ha sehol, akkor ezt mindenkinek el kell fogadnia.

2019. jún. 13. 20:29
 18/19 AndrejjaMarijann ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, a kép felrakásában igazat adok, a 3 hét pihiben is, de a férjed keményen becsicskított téged, hogy a te tesóid se láthatják, ha az övé sem. A férjed véleménye nem a tiéd és nevetséges, mindenkit el fog marni mellőled, eddig nagyon sikeresen csinálja és te is ügyesen behódolsz, csak így tovább! Legfeljebb sosem lesz kire rábízni, lehetsz vele egyedül otthon, nem mozdulhattok ki kettesben és a testvéreid sem fognak veled szóba állni.
2019. jún. 14. 06:40
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Abban, hogy a megkérdezésetek nélkül ne tegyenek fel internetre képet a gyereketekről teljes mértékben egyetértek.

Viszont az hol igazságos szerinted, hogy azok a rokonok akiknel lehetőségük lenne meglátogatni és szeretnék is megnézni a pici banát nem tehetik meg csak azért, mert a férjed testvérei távol vannak? És ha hazajönnek látogatóba ők nézik meg először? Ez igazságos? Vagy tumultus lesz a házatokban és mindenki egyszerre?

Ha azért nem fogadnátok látogatókat mert meghitten szeretnétek az első x napot együtt tölteni 3-an, az érthető lenne, de ebben a formában, hogy a te rokonságodnak azért tiltod mert a férjed elméjében megszületett ez az agyhalott gondolat az igazságosságról ami egyébként nem az, hát no comment. A testvéredék helyében magasról letojnálak ezek után, mert ilyen viselkedés utan így igazságos.

2019. jún. 14. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!