Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » En latom rosszul? Bennem van...

En latom rosszul? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Sose volt bekes csaladi idill nalunk. Mikor megszuletett a gyermekem abbol is balhe, sertodes volt, hogy a testveremeknek nem engedtem, hogy jojjenek. (Igy allapodtunk meg az apjaval, hogy ha az o testverei messzebrol meg nem tudnak jonni, akkor mas se nezze meg, mert nem igazsagos).

A masik testverem kulfoldon el, neki kuldtem kepet, de egy esemeny alkalma miatt feljott, hogy egy tavolabbi rokonnal megy a gyerekemrol a kep... merges lettem, de szepen, normalis hangnemben leirtam neki, hogy a.it neki kuldok, legyen szives ne kuldje tovabb, es ne is rakja fel a netre (instragramra feltette, elotte meg sem kerdezett..). Tudniillik, egyik kozossegi oldalra sem szeretnem feltenni a gyerekem. (Ez alol kivetel, ha nyilvanos esemeny van, sajnos volt, mikor pont nem tudtam az arcat elforditani...). Azota nem is reagalt ra, masik testverem is csak hallgat, mivel mindent kibeszelnek egymas kozt... ami jellemzo a csaladra. Ugy erzem most, hogy en vagyok a rossz. De ugy gondolom, hogy egyreszt nem szeretnem, ha internetem jarna a kepe, masreszt, ugy gondolom en vagyok az anyja a gyereknek es makd eldontom, hogy ki lathatja es ki nem...

Az internet nepere bizom, hogy eldontse en vagyok e ebben kukacos, avagy sem. Bar a dontesemet igy sem bantam meg.

2019. jún. 13. 17:44
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bocsanat a felreirasokert!
2019. jún. 13. 17:45
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem hinnem, hogy az normális, hogy a férjed testvérei azért nem nézhetik meg a babát, mert a testvéreid külföldön laknak és ők sem látják. Akkor ha a tesoid 2 évig nem jönnek haza, akkor addig nem lehet megnézni, nehogy előbb lássak a babát?Ez vicces, megértem a sértődést.
2019. jún. 13. 17:56
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
“en vagyok az anyja a gyereknek es makd eldontom, hogy ki lathatja es ki nem...” az apjának pontosan ugyanannyi joga van mint neked. Ha ő meg akarja mutatni a testvéreinek, akkor látni fogják.
2019. jún. 13. 17:57
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

Hogy az első szavazat is megérkezzen:

Nem vagy 100-as ✅

2019. jún. 13. 17:59
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

A "mas se nézze meg, mert nem igazságos" rész m*rhaság, és tényleg ok a sértődésre.

A netre feltöltött képpel kapcsolatban viszont teljesen igazad van.

2019. jún. 13. 18:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Jesszus nem irtam le pontosan. A testverei itt laknak Magyarorszagon!!!! Az en testverem lakik kulfoldon!!!!! A masik testverem itt magyarorszagon!! A magyarorszagi testveremek nem johettek (erthetoen szerettunk volna egy kicsit 3an lenni!!), a parom testverei pesten elnek, mi videken!!! Es ugy nem engedtem a testveremnek, hogy jojjon, ha a parom testverei se tudnak meg jonni, mert nyilvan ne csak az en csaladom elvezzen elonyt!!! Ertheto???
2019. jún. 13. 18:11
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Bár zavarosan írtad le, de nyugi, felfogtam elsőre is. Akkor is m*rhaság.
2019. jún. 13. 18:17
 8/19 anonim ***** válasza:
96%
mennyire hülye vagy :D megtiltani hogy lássák a gyerekedet annak, akinek lett volna módja látogatni csak azért, mert a másik nem tud hazautazni, MERT ÍGY IGAZSÁGOS?? ez röhejes, ezt nem gondolhatod komolyan :D igen, te vagy a kukacos! mondjuk annak én se örülnék ha valaki engedély nélkül tenne fel képet a gyerekemről a netre, azért én is szólnék. de ez a nem láthatják, mert a másik se láthatja... kicsinyes, röhejes és felesleges problémagyártás. "mert így igazságos"...
2019. jún. 13. 18:19
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Csak abban van igazad, hogy nem negedélyezted megosztani a képeket. A többiben nincs igazad. Élőben majd zacskót húzol a pulya fejére, hogy ne lássa senki?
2019. jún. 13. 18:23
 10/19 A kérdező kommentje:
Hat ez van, sok helyen olvastam, hogy senkit nem engednek, mert szeretnenk 3 hetet az ujszulottel lenni...
2019. jún. 13. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!