Hogyan fogjak hozzá a béküléshez?
Figyelt kérdés
Unokabátyámmal nagyon jóban voltuk egész gyerekkorunktól kezdve. Sajnos, nagy és veszekedős az egész családunk, senki senkivel nem beszél, illetve utálják egymást. Sikerült idén nekünk is összebalhézni, egy hülyeségen, nem részletezem. 2 hónapja nem szólunk egymáshoz, d engem nagyon bánt és hihetetlen is. Felhívjam vagy írjak neki, mi lehet a jobb megoldás?2019. máj. 6. 20:11
11/13 anonim válasza:
Még próbálkozz. Írhatsz is neki, azt mindenképp olvassa.
12/13 A kérdező kommentje:
Írtam neki még hétfőn, de csak egy egyszerű üzenetet, hogy sajnálom ami történt, és főleg azt, hogy haragban vagyunk. Erre felhívott és sokat beszélgettünk :-) hétvégén meg találkozunk a családdal is. Örülök, hogy nem hagytam annyiban a dolgot.
2019. máj. 16. 19:34
13/13 anonim válasza:
8-as és 9-es válaszoló vagyok.
Szívből gratulálok a sikeres végkifejlethez!!! :)
Kívánom, hogy életetek végéig kitartson ez a jó kapcsolat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!