Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan fogjak hozzá a béküléshez?

Hogyan fogjak hozzá a béküléshez?

Figyelt kérdés
Unokabátyámmal nagyon jóban voltuk egész gyerekkorunktól kezdve. Sajnos, nagy és veszekedős az egész családunk, senki senkivel nem beszél, illetve utálják egymást. Sikerült idén nekünk is összebalhézni, egy hülyeségen, nem részletezem. 2 hónapja nem szólunk egymáshoz, d engem nagyon bánt és hihetetlen is. Felhívjam vagy írjak neki, mi lehet a jobb megoldás?
2019. máj. 6. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem keress, te se keresd😁
2019. máj. 6. 20:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát keresd, akármilyen formában, ahogy akarod, ne rajtad múljon a kibékülés.
2019. máj. 6. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik neked kényelmesebb. Csak ne halogasd, mert minél hosszabb ideig tart a "haragszomrád", annál nehezebb lesz a békülés.
2019. máj. 6. 20:31
 4/13 mantis religiosa ***** válasza:
100%
Gondold át/fogalmazd meg magadban, hogy mit is szeretnél mondani, aztán csörgesd meg. Ha nem veszi fel, és nem is hív vissza, akkor tudod mi az ábra, és nyugodt lehet a lelkiismereted is, hogy nem rajtad múlt.
2019. máj. 6. 22:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A telefon egy kicsit személyesebb mint az üzenet,így Én azt javasolnám,de nyilván te döntőd el.Ne várj sokáig,gondold át magadban a dolgokat,hogy mit szeretnél neki mondani és hívd fel bátran.Biztos jól fog neki esni,hogy keresed,pláne ha sokat jelentettek egymásnak.
2019. máj. 6. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg írj neki, hogy sokat gondolsz rá és szeretnéd személyesen megbeszelni a dolgotokat, mert ez így nincs jól.

Így van ideje gondolkozni a válaszon, nem dacbol, idegből vágja rá, hogy ki van zárva.

2019. máj. 6. 22:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, felhívom, tényleg ne rajtam múljon.
2019. máj. 7. 18:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Na, milyen sikerrel jártál...?!
2019. máj. 7. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Fejlemény...?!
2019. máj. 8. 13:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vette fel, de nem is hívott vissza :/
2019. máj. 8. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!