Hogy lehetne tapintatosan megkérni a feleségem, hogy magyarázza el a gyerekeinek hogyan kell normálisan viselkedni?
A következő ilyennel röhögve elővenném a telefont és felvenném videóra majd mondanám hogy ez annyira jó volt hogy feltöltöm youtube-ra hátha sokan megnézik és még profitalhatok is belőle!
Sztem ezt max viccesen lehet megoldani mert vki tuti megsértődik.
2x ezt eljátszod, le fognak szokni róla hidd el - én a gyerek hisztijenel csináltam ezt hogy 2x felvettem, utána soha többet nem hisztizett :-D ( pedig "csak" 9 éves volt
Írasd be legalább az egyiket egy MMA képzésre, akkor hajtépés helyett egyből kiütik egymást, és hamarabb vége lesz a konfliktusnak.
A másik megoldás hogy leülsz velük értelmes ember módjára beszélni, esetleg befizetsz egy családterápiás ülésre egy pszichiáternél.
ezt már nem lehet tapintatosan, sehogy. Itt a sarkadra kell állni.
Ha nem tudnak viselkedni, akkor ne jöjjenek.
Tetszik, vagy nem tetszik, ez a te otthonod is, nem vagy köteles ehhez aszisztálni.
Felnőtt emberek, viselkedjenek, pláne, ha másik vendég is ott van.
Ha ez nem megy, akkor ajtót mutatni.
Konfliktus nélkül nem fog menni.
Nézd a jó oldalát: legalább nem két kamaszról van szó, akik még ott laknak.
Ettől függetlenül ha az anyjuk nem nevelte meg őket, most már ha akarná, sem tudná. Azért 2 ilyen iq 0 hülye pitsát "kinevelni" már művészet, akik 18 év felett így viselkednek, de komolyan.
Ezt csak nyersen lehet megmondani, hogy vagy odaqr a lányainak ilyenkor, vagy fogod magad és elválsz, de ha kell, te fogod a hajuknál fogva kirángatna a házból, mert semmi kapacitásod , hogy elviselj két ilyen gettó luvnya szintű teremtményt. Kb. Pesten a 8kerben szoktam látni az ilyen suttyó c típusú csajok kapnak hajba, ha barátnő, ha testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!