Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehetne tapintatosan...

Hogy lehetne tapintatosan megkérni a feleségem, hogy magyarázza el a gyerekeinek hogyan kell normálisan viselkedni?

Figyelt kérdés
Elég sok idegesítő, fárasztó dolgot csináltak már, de nem teszek minden apróságot szóva, pl.rengetegszer volt már hogy egész nap nálunk voltak és egész nap hisztiztek, veszekedtek egymással. Tegnap anyám is nálunk volt, aztán befutott a feleségem 2 lánya, és ott nálunk, az anyám előtt megtépték egymást. A feleségem meg csak legyenit, hogy ezek ilyen buta libák, meg a kissebbikre amúgy is ráfért már egy megcibálás.Szóval nem igazán tudnak viselkedni,én meg nem szívesen utasítom rendre őket, nem akarok komolyabb konfliktust a családban, de amit csinálnak már felháborító.
2019. ápr. 27. 11:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan utasítsd őket rendre, ez a te otthonod is, ne neked kelljen magad kellemetlenül érezni két neveletlen purgyé miatt! A feleségedről is megvan a véleményem, de most nem ez volt a kérdés.
2019. ápr. 27. 12:31
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
két felnőtt libát úgy kiraktam volna a ház elé, ha elkezdenek verekedni, hogy visszajönni se lett volna kedvük
2019. ápr. 27. 12:34
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

A következő ilyennel röhögve elővenném a telefont és felvenném videóra majd mondanám hogy ez annyira jó volt hogy feltöltöm youtube-ra hátha sokan megnézik és még profitalhatok is belőle!

Sztem ezt max viccesen lehet megoldani mert vki tuti megsértődik.

2x ezt eljátszod, le fognak szokni róla hidd el - én a gyerek hisztijenel csináltam ezt hogy 2x felvettem, utána soha többet nem hisztizett :-D ( pedig "csak" 9 éves volt

2019. ápr. 27. 12:37
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem kicsit sántít a törétnet. Biztos nem te túlzol?
2019. ápr. 27. 13:15
 15/23 A kérdező kommentje:
Én miben túlzok?
2019. ápr. 27. 13:30
 16/23 anonim ***** válasza:
68%

Írasd be legalább az egyiket egy MMA képzésre, akkor hajtépés helyett egyből kiütik egymást, és hamarabb vége lesz a konfliktusnak.

A másik megoldás hogy leülsz velük értelmes ember módjára beszélni, esetleg befizetsz egy családterápiás ülésre egy pszichiáternél.

2019. ápr. 27. 13:32
 17/23 anonim ***** válasza:
97%
Szépen nevelhette őket az anyjuk...
2019. ápr. 27. 13:49
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

ezt már nem lehet tapintatosan, sehogy. Itt a sarkadra kell állni.

Ha nem tudnak viselkedni, akkor ne jöjjenek.

Tetszik, vagy nem tetszik, ez a te otthonod is, nem vagy köteles ehhez aszisztálni.

Felnőtt emberek, viselkedjenek, pláne, ha másik vendég is ott van.

Ha ez nem megy, akkor ajtót mutatni.

Konfliktus nélkül nem fog menni.

2019. ápr. 27. 16:17
 19/23 anonim ***** válasza:
89%

Nézd a jó oldalát: legalább nem két kamaszról van szó, akik még ott laknak.

Ettől függetlenül ha az anyjuk nem nevelte meg őket, most már ha akarná, sem tudná. Azért 2 ilyen iq 0 hülye pitsát "kinevelni" már művészet, akik 18 év felett így viselkednek, de komolyan.

Ezt csak nyersen lehet megmondani, hogy vagy odaqr a lányainak ilyenkor, vagy fogod magad és elválsz, de ha kell, te fogod a hajuknál fogva kirángatna a házból, mert semmi kapacitásod , hogy elviselj két ilyen gettó luvnya szintű teremtményt. Kb. Pesten a 8kerben szoktam látni az ilyen suttyó c típusú csajok kapnak hajba, ha barátnő, ha testvér.

2019. ápr. 27. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: meghökkentem az életkorukon, meg ezzel összefüggésben máson is. Egyrészt két felnőtt nő mit keres akár egész napokat is nálatok? Másrészt itt már nem kell az édesanya közvetítő szerepe, nem arról van szó, hogy nem szólunk bele más gyereknevelésébe, hanem hogy van az a viselkedés, amit nem tűrsz meg az otthonodban. Én azt hiszem, azt a módszert választanám, hogy a szavaim kemények lennének, de a hangsúly és a stílus rendlívül kedves, szeretetteljes. Tehát rendkívül halk, kedves hangon mondanám nekik egy ilyen esetnél, hogy ezt az ajtó előtt pár méterre csinálják, ha szeretnék, ne bent nálatok. Nem lennél bunkó, de tudtukra adnád, mi a határozott kívánságod. Azzal ne is számolj, hogy ennyi időseknek lenne értelme a vislekedésüket elemezgetni és rámutatni, hogy mi lenne ezzel szemben a helyes. Ő már ilyenek, nevelni nem tudod - ne is akard őket, mert rosszul jönnél ki belőle -, csak annyiba van beleszólásod, hoyg a te házadban, jelenlétedben ez elfogadhatatlan.
2019. ápr. 27. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!