Unokaöcsém a tesómat bünteti helyettem?
Nyilván igen, leírom a sztorit. Nővérem fia pénzt kért tőlem, de nem adtam. (100 ezret kölcsönbe, nyaralásra.) Úgy megsértődött a kis feleségével, hogy a testvéremtől is elzárkóztak. Mert ha abban nem vagyunk család, hogy kisegítsük óket, akkor a gyerekük, meg ők se érdekeljenek minket. Mondjuk engem ezek után nem is érdekelnek, de a nővérem nagyon szereti az unokát. Még csak pár hete megy a durci, de már tesóm azon elmélkedik, hogy szedje össze a pénzt, nemcsak a 100k-t, hanem az egész nyaralásukra valót.
Nővéremmel nem élünk egy háztartásban, nem is értem, vele mi a bajuk. Nagyon haragszom rá is, oké, unoka, de mit nyalizik nekik? Hívogatja őket, meg annak a hlye pcsának az anyját is, hogy béküljenek ki vele. Meg engem, hogy kérjek bocsánatot.
Nem az a kérdés, nem fogok; de szerintetek érdemes lenne elkapni az öcsköst, elbeszélgetni vele, vagy ez csak olaj lenne a tűzre? Az elbeszélgetésen konkrétan azt értem, hogy leüvölteni a fejét. Szerintem most a bájcsevely kevés lenne.
Mi elvittuk nyaralni kulfoldre azt a rokont aki nem tehette meg, hogy ilyenre koltson:) ez csupan emberseg kerdese azon kivul pedig a sajat anyagi helyzetede.
Viszont ! Ha te nem akarsz vagy nem tudsz nekik kolcson adni azt ha ok leverik a csaladotokon sajat magukat minositi es ilyennek inkabb ne is segitsetek.
Én hagynám a helydben. Kinek kell ilyen rokon?? Ha nincs 100ezer plussz, akkor nem megyek sehova, mert vissza se tudnám miből adni, inkább a sunyizás memne. Meg utána azon menne a vita, hogy mekkora egy pénzéhes dög vagy, hogy mindíg csak azt kérdezed, mikor lesz már meg...
Nem éri meg, hogy ilyekkel foglalkozz.
Ha tesód keresi magának a gondot csinálja. De a család azon ágával többet ne doglalkozz.
Nyugi, majd ha tesód fényesre nyalja a seggüket megenyhülnek az irányába, de tesód nagyot fog még koppani miatta.
Az a lényeg, hogy te zárd le ezt a kapcsolatot és kész. Tesód meg teszi amit jónak lát.
Hagyjad, ne üvöltsél le senkit. Szerintem hülyeség és fölösleges direktben veszekedést kirobbantani, kiprovokálni. Csak hagyjad, az már nem a te dolgod.
Ők meg majd nyújtózkodnak addig, ameddig a takarójuk ér, ez nem létszükséglet.
Egyébként a nővéred a féltestvéred ("meg annak a hlye pcsának az anyját is,"- ebből gondolom, vagy itt akkor ez kire vonatozik a hp, meg hogy neki az anyja?) ; és ahol simán csak azt írod, hogy unoka, ott a te unokaöcsédre gondolsz, aki a nővéred fia?
Egyébként szal lényeg, hogy ne üvöltsd le.
*márhogy a nyaralás nem létszükséglet.
És amúgy akkor a nővéred nyalizik a fiának? Mert az sem érthető egyébként; csak most már szeretném érteni a történetet:)
És még ez a rész is tehát kire vonatkozik,
"de mit nyalizik nekik? "
hogy ki nyalizik kinek, meg az előbbi még, hogy ki az a
"hlye pcsa"
és ki neki az anyja?
Vagy amúgy akkor most van ténylegesen nagymama is a történetben? Vagy a nővéred már nagymama, mert az unokaöcsédnek már van gyereke? Vagy most mi van?:)
Kérdező, a nővéred büszke lehet a nevelésére, a saját fiát ő rontotta el. A menyét készen kapta, azért nem ő felel, bár megkérdezném, hogy miért nem a meny anyjától kérnek kölcsön, aki közelebbi családtag, mint egy nagynéni?
Ne foglalkozz velük, ne menjenek nyaralni a te pénzeden, amit talán soha nem kapnál vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!