Mit tudnék csinálni az alábbi helyzetben?
Figyelt kérdés
A nagybácsim és én kifejezetten rosszban vagyunk, de anyukám rendszeresen meghívja hozzánk szállóvendégnek ha a városban van. Nem csak hogy gúnyos megjegyzéseket tesz rám, de koszos, dohányszagú, és mindent lever, felborít, ami a keze ügyébe kerül. Miért hívja meg anyukám és mit tehetek? Bocsi a hossz miatt!2019. márc. 18. 19:46
1/8 anonim válasza:
Anyud azért hívja meg mert a testvére, és szereti. Ilyenkor tudnak találkozni. Ha téged zavar akkor vonulj vissza a szobádba amíg ott van.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de anyukám is tudja hogy gyűlöl engem, és ahogy fenn leírtam, nem a legjobb vendég
2019. márc. 18. 20:36
3/8 anonim válasza:
Azt tudod csinálni, hogy ha átjön, te átmész az egyik barátodhoz, barátnődhöz.
4/8 anonim válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy kerüld el így nem kell hallgatnod a megjegyzéseit
5/8 anonim válasza:
Anyukádnak szíve joga a testvérét vendégül látni. Akkor is ha te nem kedveled.
Ha zavar, akkor vonulj el.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk azért ha a testvérem utálná a lányomat, hát....nem tudom, mennyire jó szívvel látnám vendégül az otthonomban. Nálam ez alapokat döntene.
7/8 anonim válasza:
De hogy a kérdés gyakorlati részét is érintsem, Kérdező, addig menj el valahova, baráthoz, barátnőhöz, nagyihoz, akár ottalvósra is.
8/8 Flan válasza:
Szia!Én elmondanám az Anyámnak,hogy mit érzek és mitől gondolom ,hogy a Testvére nem szeret engem.Megkérném,hogy ha legközelebb eljön a Testvére,akkor üljünk le együtt és beszéljük meg együtt a gondom.Az ilyen megbeszélések nagyon tanulságosak tudnak lenni,ha őszintén és higgadtan megtudják beszélni egymással a problémákat,azért,mert esetleg a félrehallásokat,félreértéseket is tisztázni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!