Mit lehet tenni, ha értelmes csinos romalányt nem engednek hogy a magyar barátjával legyen?
Szia! Szerelmes vagy egy romalányba? Fura, hogy pont ők nem fogadják el. A te szüleid hogy vannak vele?
Hasonló az én esetem is... Az ilyen dolgot felvállalni iszonyú nehéz, fájdalmas. Nem is tudom, hogy törődjek bele...Szenvedek egy ideje én is...
Egyvalamit tehettek: elköltöztök az ország másik részére, lehetőleg egy nagyvárosba, ahol senki nem ismer titeket. Oda remélhetőleg nem ér el a kezük, ha csak nem a vajda közeli barátai/rokonai.
De ez azt jelenti, hogy legalább a roma lánynak, de gyakorlatilag mindkettőtöknek teljesen megszakad a kapcsolata a szüleivel, testvéreivel, rokonaival. Mert ha csak a te szüleidet látogatjátok, máris el tudnak a lány rokonai kapni titeket.
Lehet, hogy ez túl nagy ár a szerelemért....
Lehet, hogy a lánynak már megvan a jövendőbelije!
A legtöbb roma familiában már születéskor eljegyzik a lányokat egy olyan roma család örökösével, akinek a családjával jóban vannak.
Az ilyen eljegyzések komoly gazdasági szövetségek, a két család anyagi összefonódását eredményezik, ezért felbonthatatlanok!
A felbontása a szövetség megszegését jelenti, és a család teljes elszigetelődéséhez, elszegényedéséhez, kirekesztéséhez vezet a roma tàrsadalomból!!! Ez nagyon komoly dolog!!! Ez nem rólatok szól, hanem az egész családjáról, jövőjéről!
Vagy "csak" rasszisták, és nem szeretnék egy nyamvadt gádzsinak adni a kiskirálylányt. A romák egyébként sokkal rasszistábbak, mint a nem romák...
Azt javaslom, szeressétek egymást a lánnyal, de ne tervezzetek közös jövőt, s ha eljön az idő, engedd el! Az ő érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!