Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Előreláthatólag lesz nálatok...

Előreláthatólag lesz nálatok a karácsonyi családi összejövetelek alatt kisebb-nagyobb veszekedés?

Figyelt kérdés

Avagy szokott lenni?

A tv és a rádió is többször bemondta, hogy a -megkérdezettek szerint- a magyar családok kb. 60%-ánál szokott ez előfordulni.

2018. dec. 24. 10:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szokott, de még más napokon sem
2018. dec. 24. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szokott. Mondjuk karácsonykor tudatosan kerülöm is azt, akinél tudom, hogy egy szájhúzásával kiverné nálam a biztosítékot. Nem megyek hozzá, nem hívom hozzánk, ennyi.
2018. dec. 24. 12:28
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos nálunk minden évben ordítzás, volt, hogy tányérdobálás lett a vége. Tavaly óta nem családozok, hanem egyedül vagyok az ünnepek alatt. Se költség, se stressz, se mosogatnivaló. Meglepem magam pár szép dologgal, csinálok valami finomat enni, filmet nézek, olvasok, nyugodt vagyok. Amúgy anya most hívott fel, hogy nem gondoltam e meg magam. Hallottam, ahogy a tesóim káromkodnak a háttérben egymással. Kösz, nem.
2018. dec. 24. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, remélhetőleg nem, pedig megromlott a hal amit a párom vett, így munka után el kellett mennem venni, Pár gyönyörű balesetet elkerültem, elvittem az utolsó halat xD Sőt, kaptam magyar szaloncukrot (itt kföldön nem kapni sehol). Szóval mákom volt, remélem így is marad, most ebédelek, aztán díszt készítek/ünk, majd főzök és ajándékozás :)
2018. dec. 24. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz. A veszekedés döntés kérdése, el lehet kerülni. Kivéve ha teljesen összeférhetetlen családtagok is vannak, az ilyenekkel viszont nem járnék össze ünnepelni.
2018. dec. 24. 13:27
 16/17 A kérdező kommentje:

12:47

Nálam is szó szerint ez van.

Jobb egyedül, ha csak a két énem nem vész össze egymással.

:)

2018. dec. 24. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérdező, jobb :) aki szerint meg önző vagy, egy kicsit nézzen magába. Sok helyen képmutató ünnep ez. A lerendezetlen konfliktusok miatt egész évben egymásra sz.ró családtagok, nagy anyagi befektetések közepette összejönnek egymás torkának ugrani. Nálunk legalább is ez van. Békét tenni nem tudok, a többiek nem akarnak. Nekem ez igazán nem kell. Jó azoknak, akiknek béke és szeretet van a családjukban. :)
2018. dec. 24. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!