Tudod mikor van a családtagjaid születésnapja?
Konkretan a saját szülinapom sem érdekelt különösebben, nemhogy a másé.
Csak azota tudom hogy mikor van valakinek szülinapja (papiron) miota megnosultem, es a felesegem családja mindent megünnepel.
6!
Együtt ünnepelünk.
10!
Nem gondoltam rá, hogy le kellene ültetnem és kikérdeznem a családtagok születésnapjáról.
Ahogy olvasom, sokan nem tudjak fejből. Nekem ez furcsa, mert én mindenkiét tudom. A kozeli barátaimét is, nem a facebookrol. Na mindegy, ezek szerint ilyen a gyermek...
Olyan cukik vagytok, hogy a drága gyermekek minden hibái, lustasága, nemtörődömsége miatt csak a szülőket tudjátok hibáztatni! Képzeljétek, engem meg öcsémet ugyanazok a szülők neveltek fel, és én (bármennyire feleslegesnek meg hülyeségnek tartom) fel tudok köszönteni minden családtagot, mert tudom, hogy sokat jelent nekik, az öcsém meg telibef.ssa az egészet. Mert kb. minden más fontosabb a családjánál, és még egy minimális szinten se lehet elvárni, hogy egy neki semmibe nem kerülő dolgot megtegyen, ami egy szerettének vmiért ennyire fontos meg jól esik.
Na, akkor biztos nálunk is a szülők a hibásak...
A saját családét tudom: szüleim, testvérem, sógorom, unokaöcsém, párom. Tudtam a nagyszüleimét is, de ők már nem élnek. A nagybácsik-nagynénik-unokatestvérek csoportból a hónapot mindegyiknél tudom, de a napot már van, ahol elhibázom.
Nekem nincs gyerekem, de a testvéremnek van egy kamasza. Tanították őt is a szülinapokra, de sokszor még most is belekeveredik. Minden nagynénje, nagybátyjai, mindkét nagyanyja, több unokatestvére és az egyik nagynénjének a férje is ugyanabban a hónapban született.
Igen, tudom.
Szüleimét, tesómét, tesóm gyerekéét,sógoromét. Vejemét is most már, férjemét is természetesen. Három legjobb barátnőmét is, az övékét középsuli óta. A dátumokat mindig jól megjegyzem, ez munkaköri sajátosság is nálam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!