Jogosan idegesít, hogy a párom testvére rossz helyesírással ír a képeim alá?
Amúgy meg, ha ennyire zavar a rossz helyesírás meg ennyire gáznak érzed a többi embert, akkor töröld le magad fészbukról, élj a való világban.
Ja, hogy ott nem kapnál lájkokat meg kommenteket és nem érezhetnéd magadat valakinek? De kár...
Nem lehet, hogy diszlexiás vagy diszgráfiás? Nekem is van egy ismerősöm és nagyon rossz a helyesírása.
Szerintem nem jogos a kiakadásod. Ha úgy állítottad be, hogy hozzászólhatnak, akkor úgy ír, ahogy akar.
Simán lehet gépelési hiba is. Vagy sietett. Vagy zavarták közben és nem tudott rendesen odafigyelni.
Ezen nem kéne fönnakadni.
szokott zavarni. Ha rendszeres akkor nem fogható gépelési hibára. A vesszőktől, pontoktól eltekintek, de a számítógép nagyon szépen aláhúzza a hibás szavakat. Több diszlexiás, diszgráfiás van a családban, tudnak írni.
Meg szerintem egy emberben legyen annyi, hogy ad arra amit lát a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!