Borzasztóan ég az arcom emiatt! Vélemény?
Nevess rajta te is velük,nem olyan nagy botrány ez..☺
Egyik haverom hazament részegen,reggel kelt a család,trágyaszag mindenfelé,wc ajtó kitárva,ott ül a wc-n gatya letolva,kezébe budipapír,a feje a budipapír tartóba,és alszik,számos fénykép és videó készült róla.Na ez már gáz.
Szarni bele.* Bárkivel megesik.
*jelen esetben szó szerint megállja a helyét XD
Hát, apukád nem lehet valami művelt ember. Inkább neki kéne szégyellnie magát, hogy “családapa” létére így viselkedik.
Kérdező, próbálj másra gondolni. Elhiszem, hogy kellemetlen, de minden csak viszonyítási kérdése. Más embernek ennél 1000x pocsékabb napja volt. Téged nem ütött el semmi, nem vesztettél el senkit, nem kaptál egyest sz iskolába, nem raboltak ki, nem vertek össze stb. A dolgok azon tükrében, hogy ezek is történhettek volna, ugye ez már nem is olyan rossz? Pár nap múlva emlékezni sem fogsz rá :)
Nem ok , hogy apád éget a baratod elött , nagyon csúnya dolog
Ilyet jólnevelt , normalis ferfi nem tesz
Az en apam is ilyen volt . En nem is kellett ehhez nagydolgot csinaljak, hanem a szobamban ultem es mikor hivott a baratom, ö vette fel es azt hazudta neki , hogy jön A mindjart , csak a vécén van es kakál.
Nem kell ezen leragadni. Mindenkivel előfordul, Lehet, hogy életében egyszer, de az biztos, hogy minden embernek vannak remek WC-s sztorijai.
Nálam például albérletben olyan WC van, ami egyesíti a "loccsanós" és a "pottyantós" wc-k sajátosságait. Egyrészt felcsapja a seggem a víz, másrészt vonalkódot csinálok rá, harmadrészt még el is dugul.
Egy sima szarástól is eldugul. Ilyenkor jön a bűvészkedés, hogy dugítsam ki, közben a felúszó papír rátekeredik a budi pumpára. Közben takarítsam is le, így jó esetben a kefe is tiszta papírfecnis lesz :D Ráadásul 3-4x kell öblítsem ami egy kád megtöltésére való vizet pazarol.
Vagy volt barátnőméknél is eldugult a WC egy tartalmas ürítés után, én meg meghúzom a lehúzó zsinórt. Látom, hogy jön a víz, telik a budi, telik. Gondolkoztam, hogy csak nem fog "kifutni" de már el is érte a peremet és az ülőke alatt dőlt ki a víz, eláztatva a fél fürdőt. Kidugítottam, feltöröltem amennyire tudtam budi papírral. De a lábmelegítő szőnyeg ott maradt, tocsogva a budiból kifolyt hugyos-szaros víztől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!