Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Le lettem szidva mert köszönte...

Le lettem szidva mert köszöntem egy embernek?

Figyelt kérdés

Ma sétáltunk a szüleimmel a lakhelyünkön, és szembejött egy fiú,akit ismerek,volt hogy vonaton beszéltem vele hazaúton. Tehát nem volt idegen.

Majd egyik szülőm kiakadt,hogy honnan ismerek én ilyen embereket, minek foglalkozom ilyen emberrel stb.

Azzal érvelt, hogy ez a fiú más etnikumba tartozik(cigány) és ne is foglalkozzak ilyenekkel.

Nem tartozik az alja cigányok közé,munkahelye van,bíznak benne a munkahelyén, és sok embert ismer akik "magyarok". Így ő kiválik a többi cigánytól, ha szabad ilyet mondanom.

Nem fényezni akarom, de nem értem miért kellett aztán ilyen hülyeségeket a fejemhez vágnia a szülőmnek.

Alap bunkóság nem köszönni,ha valaki köszön,tehát ha nem is ismertem volna biztosan visszaköszönök.

Mi logika van ebben?

2018. szept. 15. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
2018. szept. 15. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Semmi, te is tudod, akkor minek kérdezed? :)

"Alap bunkóság nem köszönni,ha valaki köszön,tehát ha nem is ismertem volna biztosan visszaköszönök." - Ezt mondd el a szüleidnek is, és addig kérdezgesd őket az esetről, amíg meg nem érted, hogy miért szidtak le.

2018. szept. 15. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg a szüleidnek, hogy azért köszöntél neki, mert ismered. Az meg, hogy hova született, nem az ő tudatos döntése.
2018. szept. 15. 18:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Nehéz ha valakinek szűk a látóköre.:)
2018. szept. 15. 18:25
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Hány éves vagy?
2018. szept. 15. 18:42
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Mondd el, hogy emlékeid szerint a szüleid arra tanítottak, hogy minden embernek illik köszönni, aki köszön nekünk :)
2018. szept. 15. 18:56
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Na megjelent a rasszista.
2018. szept. 15. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Emberek, nem feleségül akar menni a csókához 😂 csak köszönt neki basszus. Nem tudom, mit kell egy szimpla szia miatt is már kongatni a vészharangot, hogy úristen, cigány, akkor biztos már azt tervezi, hogyan rabolja ki és verje át a lányt. Megtehette volna eddig is, nem?
2018. szept. 15. 20:00
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem te tehetsz róla, hogy a szülrod rasszisták.
2018. szept. 15. 20:26
 10/13 A kérdező kommentje:

Csak köszönt, nem fogok vele házasságot kötni, jézusom.

Itt a hangsúly egy aprónyi köszönés utáni lecseszésen van.

2018. szept. 15. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!