Le lettem szidva mert köszöntem egy embernek?
Ma sétáltunk a szüleimmel a lakhelyünkön, és szembejött egy fiú,akit ismerek,volt hogy vonaton beszéltem vele hazaúton. Tehát nem volt idegen.
Majd egyik szülőm kiakadt,hogy honnan ismerek én ilyen embereket, minek foglalkozom ilyen emberrel stb.
Azzal érvelt, hogy ez a fiú más etnikumba tartozik(cigány) és ne is foglalkozzak ilyenekkel.
Nem tartozik az alja cigányok közé,munkahelye van,bíznak benne a munkahelyén, és sok embert ismer akik "magyarok". Így ő kiválik a többi cigánytól, ha szabad ilyet mondanom.
Nem fényezni akarom, de nem értem miért kellett aztán ilyen hülyeségeket a fejemhez vágnia a szülőmnek.
Alap bunkóság nem köszönni,ha valaki köszön,tehát ha nem is ismertem volna biztosan visszaköszönök.
Mi logika van ebben?
Semmi, te is tudod, akkor minek kérdezed? :)
"Alap bunkóság nem köszönni,ha valaki köszön,tehát ha nem is ismertem volna biztosan visszaköszönök." - Ezt mondd el a szüleidnek is, és addig kérdezgesd őket az esetről, amíg meg nem érted, hogy miért szidtak le.
Csak köszönt, nem fogok vele házasságot kötni, jézusom.
Itt a hangsúly egy aprónyi köszönés utáni lecseszésen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!