Normális, hogyha nagyon idegesítenek?
Nálunk vannak a barátaink, már 2 napja.
Van egy 7 éves kisfiúk (legyen Dániel), és folyton rajtam lóg, pl bejön csak úgy a szobámba, és kiveszi a kezemből a telefonomat, hogy mit nézek. Ha nem hagyom, akkor addig Csesztet, amíg meg nem mutatom neki. A szülei, meg olyanok, hogy pl a testvérem elrontotta valamimet, és én leszidtam, mert gyűjtöttem őket. A Dávidot, meg odahívják a szülei, és leszidják, hogy biztos hazudott, nyílván ô csinálta, stb.. még 2 napig itt lesznek, és halgathatom vagy azt, hogy a fiút cseszik le, vagy a fiú csesztetését. #szóismétlés
3 esélyes, hogy a szülei nem ültek mellé, azt sem tudja, hogy vannak más játékok is.
Menj ki vele focizni, és közben beszéltesd, hogy kicsit képbe kerülj vele. Rázd le a szex témát: hogy még kicsi vagy, majd ha nagyobb leszel beszélünk róla cimmel, ezt mindig megértik, máris pattintottad magadról a témát.
Kösd le a figyelmét, vezesd, te vagy a nagyobb, és okosabb. Esélyes, hogy egyke a kissrác, és nincs saját társasága, ezért koravén. Foci után meg vagyoráztok, tanitsd meg kártyázni, vagy nézzetek meg egy rajzilmet, vagy mesélj neki, és este 9-re el is fog dőlni..:D
Tegnap hajnali 1ig ugrándozott...
Ja, és elfelejtettem, hogy örökbefogadott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!