Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy értessem meg vele? Már...

Hogy értessem meg vele? Már nagyon idegesít.

Figyelt kérdés
Az egyik harmad fiú unokatestvérem szerelmes belém. Féltékeny mindenkire mindig. Nem erti meg hogy undorodok ettől de még a gondolattól is hogy ő meg én fúj. Annyiszor elmondtam neki hogy NEM de egyszerűen nem fogja fel és olyan mintha saját magammal beszélnék ilyen téren. Nem együtt nőttünk fel és egy éve ismertük meg egymást. Betegesen szerelmes belém és számára az ő érzése fontosabb mint az enyém ,de hiába mondok neki akármit semmi egyik fülén be másikon ki ... Megbántani se akarom mert képes lenne egy két dologra. De viszont ti mit csinálnátok a helymbe????

2018. aug. 20. 18:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én 18 ő 22
2018. aug. 21. 08:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Basszus (10es vagyok) azt hittem kis fiatalok vagytok még...így viszont nagyon beteges az egész!

Szólj a szüleidnek meg az ő szüleinek! Remelem megoldódik a helyzet.

2018. aug. 21. 13:49
 13/16 zeus a kutya válasza:
JESUS előbb is elmondhattad volna az életkorotokat... Így már teljesen más a helyzet.
2018. aug. 21. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
hát tudom számomra szégyen az egész helyzet és ezért nem szólok senkinek próbálom magam megoldani de már nehéz
2018. aug. 21. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne fogd fel szégyennek és tényleg szólj a szüleidnek mert ha nem ért a szép szóból akkor ez a helyzet csak romlani fog!
2018. aug. 21. 15:52
 16/16 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen mindenkinek :)
2018. aug. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!