Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyósom miért csinálja ezt,...

Anyósom miért csinálja ezt, mikor bevan csiccsentve?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy 25 elmúltam és nagyon visszatasszító még a gondolata is, de nem egyszer történt meg sajnos, hogy mikor sokat iszik, akkor elkezd furán viselkedni..és nem zavartatja magát.

Eddig 3x történt de elnéztem, mert mégsem volt önmaga és nem szóltam rá csak elhúztam a csíkot.

A múltkor például a hátsótérdemtől kezdve felsimított a belsőcombomon keresztül ...

2018. aug. 5. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Ha a kezrecsapas nem segít, akkor hívd félre vagy ha kijozanodik négyszemközt mond meg neki , hogy nagyon zavar, hogy fogdoz.Eleg beteg dolog ez és nem mentség, hogy részeg.
2018. aug. 5. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Lehet vannak benne elfojtott leszbikus vágyak.

Bár,akkor sem a menyét kellene fogdosnia.

Lehet azt gondolja ez nem feltűnő,mert családtag vagy:D

2018. aug. 5. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem lehet, hogy ezek csak amolyan felresikerult artalmatlan gesztusok? Anyosom is meg-meglapogatja a hatsomat, de eszembe se jutna, hogy leszbikus. Persze zavar, de mivel evente max 2szer talalkozunk, nem teszem szova
2018. aug. 6. 12:56
 14/17 A kérdező kommentje:

Eleinte én sem vettem komolyan de a múltkori már több volt mint egy véletlen mozdulat már beszéltem vele és azt mondta hogy nem akar fogdosni. 👍

Férje már megfigyelte hogy vannak hajlamai ez nem zavarna csak ne legyek célpont😂

2018. aug. 6. 13:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Zöld mindenkinek
2018. aug. 6. 13:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Először tényleg férjhangon kongtak a szavaid a fejemben, írtam is volna rögtön, hogy válogatós fnak kutyában a helye, aztán gyorsan lelőtted ezt a kis félreérthetőséget. Jobban belegondolva azért nyilvánvaló, hogy egyébként tökugyanaz a helyzet, közös italozást kerülni kell, és szerezned kell egy formásabb kutyát.
2018. aug. 6. 22:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, a legjobb, ha kerülöd, amikor be van csiccsentve. Vagy tényleg a kezére kell csapni. Kit érdekel, hogy kellemetlen, kínos lesz neki? Neked is az.
2018. aug. 7. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!