Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyósom miért csinálja ezt,...

Anyósom miért csinálja ezt, mikor bevan csiccsentve?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy 25 elmúltam és nagyon visszatasszító még a gondolata is, de nem egyszer történt meg sajnos, hogy mikor sokat iszik, akkor elkezd furán viselkedni..és nem zavartatja magát.

Eddig 3x történt de elnéztem, mert mégsem volt önmaga és nem szóltam rá csak elhúztam a csíkot.

A múltkor például a hátsótérdemtől kezdve felsimított a belsőcombomon keresztül ...

2018. aug. 5. 21:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

Biztos jóképű fickó vagy. :) Ha a leányzó nem lenne készsées, van még más nő is a családban, erre emlékeztet. :)

Amúgy ez piszkosul abszurd, ilyet még nem is hallottam.

2018. aug. 5. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Eh, ne légy olyan finnyás, csiccsents be te is ilyenkor, soknak meg volt mindkettő.
2018. aug. 5. 21:54
 3/17 A kérdező kommentje:
Nő lennék
2018. aug. 5. 21:56
 4/17 anonim ***** válasza:
21%

Az alkohol oldja a gátlásokat...

Lehet, hogy normál állapotban nem tenne ilyet, de így rendesen elengedi magát.

Tudja ezt a feleséged, hogy mi történt? Szerintem vele kellene elsőként beszélni... Azt hiszem, elég sok dolog forog kockán.

2018. aug. 5. 21:57
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Anyósod gerjed rád, és ezt csak részegen tudja kimutatni, vagy részegen nem tudja visszafogni magát.

Nem gondolom, hogy el kéne néznéd, én a helyedben közölném vele négyszemközt, hogy fejezze be!

2018. aug. 5. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
És te nőként szó nélkül hagyod, hogy valaki a combodat simogassa? Én sem vagyok egy nagyszájú, de ha anyósom velem ezt csinálta volna, és ha be van rúgva ha nem, és rácsapnék a kezére, hogy mégis mi a fenét tapogat??? Néma vagy, hogy nem szóltál???
2018. aug. 5. 22:03
 7/17 anonim ***** válasza:
43%
Nő vagy? :D Nos, attól hogy van gyereke meg férje még lehet biszex, sőt még lezbikus is! Az alkohol hozza elő.
2018. aug. 5. 22:03
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
7-es: ígyígy! ahogy a Family guyban mondják: minden nő leszbikus,ha fegyvert tartasz a fejéhez!:D
2018. aug. 5. 22:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Elég ideges lettem de mivel a férje is ott volt nem akartam lejáratni..
2018. aug. 5. 22:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor máskor rácsapok a kezére
2018. aug. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!