Anyósom miért csinálja ezt, mikor bevan csiccsentve?
Kezdjük ott, hogy 25 elmúltam és nagyon visszatasszító még a gondolata is, de nem egyszer történt meg sajnos, hogy mikor sokat iszik, akkor elkezd furán viselkedni..és nem zavartatja magát.
Eddig 3x történt de elnéztem, mert mégsem volt önmaga és nem szóltam rá csak elhúztam a csíkot.
A múltkor például a hátsótérdemtől kezdve felsimított a belsőcombomon keresztül ...
Biztos jóképű fickó vagy. :) Ha a leányzó nem lenne készsées, van még más nő is a családban, erre emlékeztet. :)
Amúgy ez piszkosul abszurd, ilyet még nem is hallottam.
Az alkohol oldja a gátlásokat...
Lehet, hogy normál állapotban nem tenne ilyet, de így rendesen elengedi magát.
Tudja ezt a feleséged, hogy mi történt? Szerintem vele kellene elsőként beszélni... Azt hiszem, elég sok dolog forog kockán.
Anyósod gerjed rád, és ezt csak részegen tudja kimutatni, vagy részegen nem tudja visszafogni magát.
Nem gondolom, hogy el kéne néznéd, én a helyedben közölném vele négyszemközt, hogy fejezze be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!