Ehez joguk van?

Figyelt kérdés
7 hónapja szültem , 2 éve házas vagyok .Párom(26)én 22 évesek vagyunk . Eddig albérletbe voltunk de onnan még december elején elkelett jönnünk mivel eladták a házat azota szüleimnél vagyunk. Anyukámmal szörnyű a kapcsolatom terhesen nekem akart jönni, több éve kikészit.Azt mondja amig itt lakom addig azvan amit ő .Lányomal nem mehetek sétálni 2 óránál tovább , kávéval akarják itatni stb-.Viszont most oktoberbe költöznék és azt mondta nem enged el ..mert akkor szol a báttyámnak.Persze kinevetten mert szerintem ehez nincs joga sőt..Párom mindig mondja hagyjam rájuk de én ezt már nem birom.Itt tarthatnak engem és a lányom?! Mindig azt mondják a gyerekm az ő gyerekük is..
2018. júl. 28. 10:29
1 2
 1/11 kovpet ***** válasza:
100%
Ezt felnőtt emberként egyszerűen nem kérdezheted komolyan.
2018. júl. 28. 10:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj folyton fenyegetőznek napi szinten és már kikészültem .. Már van telkünk és házunk épül ami oktoberre lesz kész igy nem tartom magam ovodásnak csak már tényleg tönkretettek ..a fenyegetőzéssel.:(
2018. júl. 28. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Természetesen nincs hozzá joguk, ha a gyereket kávéval itatják, neked van jogod feljelenteni őket veszélyeztetésért.
2018. júl. 28. 10:39
 4/11 kovpet ***** válasza:
96%

"Lányomal nem mehetek sétálni 2 óránál tovább "

De, mehetsz.

"mondta nem enged el ..mert akkor szol a báttyámnak"

Aki szerintük mit fog csinálni?

"Mindig azt mondják a gyerekm az ő gyerekük is"

Mondani akármit lehet, attól az még nem lesz sem igaz, sem hamis. Egy gyereknek (maximum) két szülője van, nem több. Ezek ti vagytok és nem ők. Ennyi.

Október nincs messze, addig bírd ki.

2018. júl. 28. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem depressziós lettél tőlük, akkor nem tudja az ember reálisan felmérni a helyzetet. Hülyeségeket is komolyan elhisz. Sajnos átestem rajta, utólag látom mennyire egyértelmű dolgokban is összezavarja az ember agyát ez a betegség. Reméljük hamarosan eltelik az idő és eljön az október, te pedig szépen rendbe jössz!
2018. júl. 28. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szépen kérlek, sőt könyörgök, mondd, hogy ez nem igaz! Kérlek, kérlek! Nem létezik, hogy ennyire buta emberek vannak és szaporodnak is. Legyél troll, könyörgöm, legyél troll!

Felnőtt ember vagy, az Isten áldjon meg. Mi az, hogy nem enged el, ott tarthat, meg szól a bátyádnak? Ugye csak viccelsz?

2018. júl. 28. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
És az ilyeneknek még szavazati joga is van...
2018. júl. 28. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

"Mert ti okosabbak , felnőtebbek vagytok nyíilván! Gratulálok."

Igen, okosabb, felnöttebb vagyok, mert nem megyek és soha nem is mennék anyámék nyakára felnött, házas, gyerekes emberként.

Ha az albérlet megszünik, akkor egy felnött keres másikat, nem pedig haza anyucihoz.

Másrészt meg egy felnött nem engedi, hogy a szülei/anyja döntsék el, mikor és hová mehet a gyerekével, ez egy óvodás szintje.

Az meg végképp nem normális, hogy felnött emberként és szülöként nem tudsz annyit sem, hogy oda mégy, ahová akarsz, ök nem szólhatnak bele, és a gyerekedért te vagy felelös, nekik semmi közük hozzá.

2018. júl. 28. 12:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, nahát, nem tetszenek a válaazok, hogy töröltetni kell? Ahjoz bezzeg értesz. De hogy megold az életedet "felnőtt" anyaként, az márcderogál.
2018. júl. 28. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azt kerdezed, hogy anyán megtilthatja-e, hogy 22 éves, "házas" emberként, elköltözhetsz- e tőlük? Ugye, csak viccelsz?!
2018. júl. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!