Mit csináljak, ha egyáltalán nem vagyok kíváncsi a párom rokonaira?
Itt nem csak a rokonokkal van baj, hanem a kedves pároddal is, aki egyből feltételekhez kötné a dolgot. Ha a te családod normális vele, és nem ad semmi okot az utálatra, akkor már csak azért is, hogy veled kib...on, képes lenne nem találkozni velük? Elég korlátolt és gyerekes felfogás.
A megoldás: ne hívd meg őket, ne kínáld meg őket, ne alkalmazkodj.
Köszönöm a segítséget!
Nem is értem mire jó ez, ha egyszer ő sem szereti őket, és kibírhatatlanok szerinte is...
Nm érted?
A párod egy anyatjszopó gyerek, akinek fontosabb a "családi béke", minthogy kiálljon kettőtökért...
Dobd ki a francba és keress FÉRFIT!
"Ő se kedveli őket, csak 'muszájból' tartja a kapcsolatot velük. "
Itt a kulcs, ő se kedveli őket; muszájból ilyet nem lehet. Hát a világnak pl meg lehet mondani, hogy eddig és nem tovább. A ti életetek, aki nem kedves, azzal minek tartani a kapcsolatot? Nem vesztetek semmit, ellenben nyertek vele; mert nem szívja le a boldogságotokat energiátokat egy csomó negatív ember. Ez csak adhatna nektek, ha nem foglalkoznátok velük. Mutasd meg a párodnak ezt a kérdést; hogy már ennyire kétségbe estél/ kikészültél, és hogy ez neked mennyire nem jó, és szenvedsz, és rossz; és tök fölöslegesen leszívnak titeket ezek a rokonok, akkor miért kellenek ők nektek? Minek foglalkoztok velük? Én szépen elengedném őket. Hát akivel nem érzem magam jól, akkor azzal minek találkozzak? Csak tökre lehangol meg minden, abból én nem kérnék. Ne szivassátok már meg magatokat légyszi. Ez már nekem okoz fájdalmat; hogy tudatosan szenvedtek, szenvedtetitek magatokat; ne műveljétek ezt magatokkal, nagyon kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!