Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, ha egyáltalán...

Mit csináljak, ha egyáltalán nem vagyok kíváncsi a párom rokonaira?

Figyelt kérdés
Egy kimondott rokonaira. Nem lehet velük beszélgetni, folyton bunkó megjegyzéseket tesznek (ha eljönnek) a lakásunkra, a környezetre, azokra amiket kinálok, minden rossz. Értelmes mondatot nem lehet velük válltani. A gyerekeik fel alá rohangálnak, semmivel se lehet lekötni őket, minden rossz nekik is. Amikor belépnek az ajtón számolom vissza a perceket, és imádkozok, hogy minnél előbb elmenjenek. Ennek ellenére folyton nyaggatnak minket, hogy menjünk el hozzájuk, mikor jöhetnek. Egyáltalán nem akarok elmenni oda, hogy mondjam el a páromnak. Ő se kedveli őket, csak 'muszájból' tartja a kapcsolatot velük. De kiakadna, ha nem akarnék találkozni velük.

2018. júl. 1. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Költözzetek el minimum 200 km-re.
2018. júl. 1. 21:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, mintha olyan egyszerű lenne.
2018. júl. 1. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte a pároddal.
2018. júl. 1. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki, erre az volt a válasz, hogy akkor majd ő sem jön el velem az én rokonaimhoz.
2018. júl. 1. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el ezt a párodnak őszintén. Ez a legjobb, amit az ügy érdekében tehetsz.
2018. júl. 1. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Itt nem csak a rokonokkal van baj, hanem a kedves pároddal is, aki egyből feltételekhez kötné a dolgot. Ha a te családod normális vele, és nem ad semmi okot az utálatra, akkor már csak azért is, hogy veled kib...on, képes lenne nem találkozni velük? Elég korlátolt és gyerekes felfogás.

A megoldás: ne hívd meg őket, ne kínáld meg őket, ne alkalmazkodj.

2018. júl. 1. 21:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Nem is értem mire jó ez, ha egyszer ő sem szereti őket, és kibírhatatlanok szerinte is...

2018. júl. 2. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Nm érted?

A párod egy anyatjszopó gyerek, akinek fontosabb a "családi béke", minthogy kiálljon kettőtökért...

Dobd ki a francba és keress FÉRFIT!

2018. júl. 2. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

"Ő se kedveli őket, csak 'muszájból' tartja a kapcsolatot velük. "

Itt a kulcs, ő se kedveli őket; muszájból ilyet nem lehet. Hát a világnak pl meg lehet mondani, hogy eddig és nem tovább. A ti életetek, aki nem kedves, azzal minek tartani a kapcsolatot? Nem vesztetek semmit, ellenben nyertek vele; mert nem szívja le a boldogságotokat energiátokat egy csomó negatív ember. Ez csak adhatna nektek, ha nem foglalkoznátok velük. Mutasd meg a párodnak ezt a kérdést; hogy már ennyire kétségbe estél/ kikészültél, és hogy ez neked mennyire nem jó, és szenvedsz, és rossz; és tök fölöslegesen leszívnak titeket ezek a rokonok, akkor miért kellenek ők nektek? Minek foglalkoztok velük? Én szépen elengedném őket. Hát akivel nem érzem magam jól, akkor azzal minek találkozzak? Csak tökre lehangol meg minden, abból én nem kérnék. Ne szivassátok már meg magatokat légyszi. Ez már nekem okoz fájdalmat; hogy tudatosan szenvedtek, szenvedtetitek magatokat; ne műveljétek ezt magatokkal, nagyon kérlek!

2018. júl. 6. 23:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves utolsó, sokat segítettél. Az egész család 'a gyerekek miatr' tartja velük a kapcsolatot. De egyszer ők is felnőnek, és nem lesz kikkelntakarózni...
2018. júl. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!