Mit jelent ha egy 5 éves kislány (unokahugom) azt mondja hogy "tedd el emlékbe"? Egy telefonról volt szó ami az övé volt csak sajnos rossz volt. Mit jelent?
Nekem 4 éves az unokaöcsém és ő is szokott mindenféle dolgokat "örökbe" meg "emlékbe" adni, amit rendszerint bizonyos idő után vissza is kér. ☺
Pl az egyik ilyen kedvenc történetem az volt amikor nálunk volt 10 napig és anyukámmal mi vigyáztunk rá. Hozta otthonról a sok "kincseit". Adott nekem egy plüss sárkányt meg egy marék csigaházat.
Azt mondta örökbe adja keddig. ☺ Ez volt pénteken, majd vasárnap nagy komolyan mondta, hogy már nem alhatok a sárkánykával, mert kedd van. 😁
Szóval ezt most csak azért pötyögtem be, hogy lásd ilyenek a gyerekek. ☺
Gondolom nagyon szereted.
Hidd el, a gyerekek megérzik, hogy ki az aki szereti őket, akiben megbízhatnak, stb. Ezért is adta pont Neked.
A meglepődöttséged oka pedig a hirtelen jött jól eső gesztus feléd.
Én amilyen érzékeny lelkű vagyok, még meg is könnyeztem volna az őszinte szeretetet amit a picilány irántam tanúsított.
Köszi a lepontozást, gondolom nagggyon csunya dolgot mondtam h szeret téged az a szerencsétlen gyerek.
63%os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!