Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm a barátja megfolytoga...

Szudan kérdése:

Sógornőm a barátja megfolytogatta, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Feleségemet 5 éve ismerem jóba vagyok az egész családdal sógornőm olyan mintha a húgom lenne. 1 éve elköltözött az új pasijához. Fél éve megfolytogatta a pasija, na én be is ültem a kocsiba hogy meglátogassam a srácot röpke 200km-re közben az anyósom és feleségem felváltva hívosgatott, hogy "ne csináljak hülyeséget, ne akarjak magamnak bajt, majd ők megoldják" na vissza is fordultam. pedig legszívesebben elvertem volna a srácot mint szódás a lovát. szóban mindenki le akarta beszélni sógornőm a barátjáról (nem sikerült). a hétvégén anyósomék meg lett hívva sógornőm is meg a srác is, most fogok az eset óta elősször találkozni a sráccal. Feleségem is anyósom is felszólított hogy ne bántsam a srácot, mert félnek hogy elveszítik a sógornőmet, de idegesít hogy egy ilyet ennyivel megúszhat a srác? jól cselekszem ha megverem? vagy hozzá se szóljak? báttyuk nincs, apósom meg egy jámbor lelkű ember. azt érzem hogy nekem kéne megvédenem a sógornőmet, legszívesebben megverném a gyereket... nem tudom mi legyen?

2018. máj. 29. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Bennem mindig felmegy a pumpa, ha ilyet hallok, de sajnos kívülállóként nem lehet, mit tenni.

Ha az én családomban történne ilyen, én támogatnám az elszenvedő felet, hogy kilépjen a kapcsolatból stb, de az, hogy megverjem a bántalmazót - bár megérdemelné -, de semmi értelme.

Itt sógornőd is hibás, mert visszament a pasihoz. Neki kéne, hogy több esze legyen és az első ilyen után otthagyni és soha többé szóba sem állni ilyen alakkal.

2018. máj. 29. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nagyon nem húgként nézel arra a sógornőre... :D.
2018. máj. 29. 14:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rengetegen győzködtük sógornőmet, hogy lépjen ki, hadja ott. Lehet megérdemli ha már "mártír", de szar ezt látni, főleg a saját családomban. Én nem Janizni akarok, de így nem tudom, hogy üljek le egy asztalhoz ezzel az emberrel. gondolom az lesz, hogy elmegyünk, meg lesz a vacsora én meg elvonulok a szobába... (hozzáteszem nagyon nem ilyen vagyok alapból) És jönnek majd anyósomék sógornőm meg a feleségem, hogy menjek már ki. ezzel az én és mások szórakozási is el lesz baszva...
2018. máj. 30. 07:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ÉRtelmetlen agresszi helyett nem ártana pl írni megtanulnod, kettő, nektek ebbe pontosan nulla beleszólási jogotok van.

Aki hagyja hogy lábtörlőnek nézzék, az így járt. Velem egyszer erőszakoskodott az exem, már aznap közöltem vele, hogy számomra vége a kapcsolatnak és még azon a héten eljöttem.

2018. máj. 30. 08:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13: de ha a sógornőd simán egy asztalhoz ül vele (egy ágyba fekszik vele) akkor neked ez miért gond?

Ha annak nem számít, akivel történt, akkor te ne csinálj belőle ügyet.

2018. máj. 30. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!