Sógornőm a barátja megfolytogatta, mit tegyek?
Bennem mindig felmegy a pumpa, ha ilyet hallok, de sajnos kívülállóként nem lehet, mit tenni.
Ha az én családomban történne ilyen, én támogatnám az elszenvedő felet, hogy kilépjen a kapcsolatból stb, de az, hogy megverjem a bántalmazót - bár megérdemelné -, de semmi értelme.
Itt sógornőd is hibás, mert visszament a pasihoz. Neki kéne, hogy több esze legyen és az első ilyen után otthagyni és soha többé szóba sem állni ilyen alakkal.
ÉRtelmetlen agresszi helyett nem ártana pl írni megtanulnod, kettő, nektek ebbe pontosan nulla beleszólási jogotok van.
Aki hagyja hogy lábtörlőnek nézzék, az így járt. Velem egyszer erőszakoskodott az exem, már aznap közöltem vele, hogy számomra vége a kapcsolatnak és még azon a héten eljöttem.
13: de ha a sógornőd simán egy asztalhoz ül vele (egy ágyba fekszik vele) akkor neked ez miért gond?
Ha annak nem számít, akivel történt, akkor te ne csinálj belőle ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!