Te megsértődnél, ha a gyereked nem lehetne koszorúslány?
Sógornőm teljesen kiakadt és megsértődött rám mikor elmondtam neki, hogy egyetlen egy koszorúslány lesz az esküvőnkön az a lányunk.
Azóta kaptam tőle egy kioktató levelet és letiltott mindenhonnan.
Tanulságos volt a kérdés leírását és a koszorúsfiús hozzászólást olvasni. S én már-már azt hittem, hogy ismerem az emberek cifra dolgait :D Ezek nekem igencsak újak, megáll az eszem...
Nyilván nem sértődnék meg, mi vagyok én? Amúgyis tisztelem a pár döntését az esküvőjüket tekintve, az ilyen "minden rokon megmondja, hogy hogyan legyen" az, amire ferde szemmel nézek, a párnak joga van döntéseket hozni...
Én nem sértődnék meg, nincs miért.
Amúgy véleményem szerint mindenki kezelje a saját rokonát. Ha a sógornő a leendő férjed lánytestvére, akkor maximum a párodnak írogasson a sógornő, vele beszélje meg a sértettségét. Ha pedig a férjed mégis úgy dönt, hogy a családi béke érdekében jó lenne az unokahúgát is bevenni a bandába, mint koszorúslányt, akkor fogadd el a döntését.
Ha pedig a te oldaladról származik a sógornő, vagyis a testvéred férje, akkor te a testvéreddel konzultálj erről, ne a sógornővel. Ha a lányuk annyira szeretne koszorúslánykodni, tehát nem a szülők erőltetnék, akkor engedhetnél. De tényleg a testvéredet kérdezd meg erről, mert lehet, hogy a sógornő felnagyítja a problémát, és a lányuk valójában nem is csinál ügyet abból, ha mégsem lehet koszorúslány.
Összetenném a kezemet 😅
2 hét múlva kellett volna koszorúslánykodnia a lányunknak, de szerencsére szakított a pár, úgyhogy megúsztuk 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!