Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ki hogy élte túl azt hogy...

Ki hogy élte túl azt hogy kirakták otthonról?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy éltétek túl hogy a szüleitek kiraktak otthonról?Hol aludtatok?Nem szeretném feltépni a régi sebeket csak olyanok válaszát várom akiket kitettek otthonról.

2018. ápr. 30. 20:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem, barátnőmet rakta ki az anyja otthonról (szülei elváltak). Egy pár napig nálunk volt, ameddig az apja el nem rendezett mindent, hogy nála maradhasson véglegesen.

Azóta nem beszél az anyjával, 15 éves volt, amiatt dobta ki, mert a párjával nem jöttek ki. A lányt folyamatosan cseszegette minden hülyeség miatt, többször megütötte, de az anyja nem hitt neki, akkor sem, amikor a véraláfutásokat mutatta.

2018. ápr. 30. 20:36
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
16 éves voltam, a barátomhoz költöztem és megnyugvás volt otthonról eljönni.
2018. ápr. 30. 21:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem raktak ki szó szerint, csak olyan légkört teremtettek, hogy én jöttem el. Tudod, mikor naponta aláznak, kutyáznak, elhordanak minden xarnak és üvöltöznek veled, mint valami vadidegennel, és szándékosan belexarnak az életedbe, akkor egy idő után megunod.

Úgy éltem túl, hogy leköltöztem vidékre, kivettem egy olcsó lakást, és szép lassan visszaküzdöttem magam Pestre. Mondjuk én programozóként elég könnyen találtam jól fizető projekteket. Akkor épp a Westelnek fejlesztettem mobilos játékokat.

2018. ápr. 30. 21:36
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Engem 16 évesen küldött el anyám ráadásul külföldön a nyelvet akkor alig beszéltem és pénzem se volt. Eggyik barátnömnél voltam egy darabig munkát találtam ott hagytam az iskolát nem volt könnyü. De mostmár tudom hogy erös vagyok es hogy feltudom találni magam akármilyen helyzetbe. Most vagyok 23 lakásom van megcsináltam a jogositványt autòt vettem. Nem sokára férjhez megyek. Azota javult a kapcsolatom a családommal. De sose tudnák oda visszamenni lakni.
2018. ápr. 30. 22:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Azért az "szép" anya lehet, aki a 16 éves gyerekét kirakja.
2018. máj. 1. 01:42
 6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2018. máj. 2. 18:22
 7/19 anonim ***** válasza:

Unokabatyam tulelte, de szerinte ot kiraktak, masok szerint a vselkedese miatt megkertek menjen el (ha maskepp nem tud viselkedni) 10 evvel kesobb is felemlegeti.

Egy baratnom kirakatta a mostohafiat, elbeszelese alapjan jogosan (alkohol, drog, ordenare viselkedes, tespedtseg, karokozas), erdekes a srac azota dolgozik, parkapcsolata van es eli vilagat. Igy gondolom o is tulelte.

2018. máj. 6. 22:45
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem anyám 14 éves koromban pár nappal a szülinapom előtt dobott, ki pusztán azért mert megmertem említeni, hogy addíg amig tart a felvételi addig hadd menjek be hétközben édesapámhoz. Erre persze a bátyám és a szomszédok szeme láttára mindennek elhordott és minden cuccommal eggyütt kirakott.
2018. máj. 10. 22:02
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
8-as vagyok azóta persze már középfokú nyelvizsgám van angolból nyáron készülök héberből vizsgázni és a gimi után orvosira készülök
2018. máj. 10. 22:04
 10/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 12. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!