Unokahúgom kezelhetetlen, úgy beszél mindenkivel, hogy kinyílik a bicska a zsebünkben. Mit lehet tenni?
Nem vagyunk gyerekek, ő 23 én 30, a nagynénje vagyok. Egy hónapja új barátja van, azóta egyetlen estét nem töltött otthon, éjjel jár haza, jó esetben józan állapotban.
A szüleivel is ocsmányul beszél, velem is, de ez mind nem érdekelne, ha édesanyámmal, vagyis a nagymamájával tisztességesen kommunikálna. Vele szemben is olyan stílust enged meg, hogy tesóm már mondta neki, hogy szájon fogja vágni, tudja már, kivel beszél.
Azért kérek tanácsot, mert egyszerűen beszélni nem lehet vele. Se a nagyszüleire, se a szüleire, se rám nem hallgat. Tesóm megemlítette, hogy tök jó lenne, ha éjszaka, mikor hazaér esetleg csendben lenne, plusz ha az a terv, hogy a haverok még bemennek egy sörre, legalább előre szóljon nekik, mert egy hete is sógornőm bugyiban ment a mosdóba, és vele szembe ment egy számukra teljesen ismeretlen srác. Erre annyi volt a válasz, hogy ő is ott lakik és rohadtul semmi közük ahhoz, hogy mikor kit visz fel. Amikor mondtuk, hogy de, van hozzá közük, akkor annyi reakciója volt, hogy jól van, kit érdekeltek, lesz..rom stb.
Szívem szerint annyira szájon vágnám és el lehet ítélni emiatt nyugodtan, de legalább édesanyámmal beszéljen normálisan, ha mással nem tud.
Mit tudnánk csinálni, hogyan lehetne hatni rá?
A szüleit ne sajnáld. Ők éppen azt fogyasztják jóízűen amit főztek.
Ha meg rajtakapod, hogy anyukáddal így beszél akkor balról jobbra ferdén fölfelé akkora pofont zavarj le neki, hogy a takony menetet vágjon a nyakán.
Vvanda felhasználónak külön köszönöm az értelmes üzenetet. A miértre nagyon kíváncsi vagyok.
"Szia!
Kérlek bocsáss meg, hogy zavarlak priviben és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a te eredeti kérdésedhez, de szeretnék kérdezni valamit, amit máshol nem tudok.
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg tudnál nekem küldeni egy képet magadról? Nem meztelen képet kérek, ne aggódj, és nem kell, hogy látszódjon az arcod sem. Csak egy szimpla, egész alakos képre lenne szükségem. Ha gondolod, én is küldhetek magamról egyet.
Előre is köszönöm a segítséget"
Üdv a Gyakorin 😂
Első privát üzenet amit kaptam itt, hogy véleményezném-e a srác farkát 😀🔫
Ahogy írta valaki, ha a nagymamával olyan stílust enged megmagának akkor nyugodtan elkaphatod a grabancát, neki tolhatod a falnak és szépen a fülébe súgod, hogy így a mamával nem viselkedhet. A szülőknek meg azt tanácsolom 23 évesen már régen nem otthon kellene élnie, szóval kikell röptetni mielőtt a nyakukra költözteti a barátját és oda szüli a kölykeit.
Hát, én nem lennék türelmes egy ilyen kis irritáló takonnyal. Komolyan, 23 évesen itt tart az ember? Mert nekem ez a viselkedés annyira tinirbancos...
Ha én meglátnék egy idegen embert a házamban éjjel, simán kihívnám a rendőrséget. Nem érdekelne a kis ribi, nekik lenne kellemetlen az egész szitu, nem nekem.
Továbbá nem hagynám aludni, direkt zajt csapnék nappal, had érezze csak a törődést, ha már éjjel nem hagy aludni senkit. Aztán csinálnék olyan balhét a haverok előtt, hogy mindnek elmenne a kedve, hogy még egyszer idejöjjön.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!