Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak elég ciki? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy nagynéném aki szinte nàlunk lakik. És bárhova megyünk a családdal akár iskolai ünnepség vagy csak kirándulni megyünk mindig jön velünk. Ebből most már elegem van mert elég ciki osztálytársaim előtt. És múltkor tesóm osztálytársa meghìvta a családunkat hozzájuk és nagynéném meg sírt, hogy ő nem jöhet velünk. Meg mindenbe bele szól. Nagyon idegesìtő.12/l

2018. márc. 26. 14:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 26. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Ha van meghívó a sulis ünnepségekre, akkor kamuzd azt, hogy korlátozott a férőhely, ezért nem kaphat mindenki akármennyi meghívót. Bocs, neki nem jutott.

A kirándulásra nincs megoldás, majd az, ha már nem a szüleiddel jársz, hanem a barátaiddal. Vagy elhívod magaddal egy barátnődet, ha van hely a kocsiban még egy főnek, és letojod, hogy a nagynénéd is ott van.

2018. márc. 26. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Majd ha felnősz és mindenki elhullik mellőled (már bocsánat), akkor kicsit átértékeled a dolgot és a múltadat, hogy akkor nem voltál vele és hanyagoltad.

Értem, hogy fárasztó, mintha a nyakadban loholna, mint valami kopó.

De szerintem is társaságra vágyik, lehet élete eddig részében nem mehetett el kirándulásokra amikre te, és igy adott a lehetőség, hát él vele és még unokázik is.

Fiatal vagy, másként éled meg a dolgokat, egyáltalán nem baj, lehet igy most ennyi idösen nem esik le, és nem tudod ugy értékelni a dolgokat mert még alig éltél.

Nem lehurroglak, hogy milyen "kis fiatalka vagy" stb. Csak kérlek gondold át.

Szerintem itt a válaszadók közül is szinte mindenki feltenné a kezét, ha lett volna olyan nagyija, mint neked, vagy még élne.

2018. márc. 26. 16:26
 14/17 anonim ***** válasza:
37%

Utolsó vagyok:

Persze az is jó ha kompromisszumot kötsz vele. Valamire eljöhet valamire nem. Ha ilyen nagyon újszerű kirándulás pl.paintball, vagy olyan kirándulás ahol mászni is kell vagy bármi megerőltető.

Ezeknél érdemesebb kihagyni. Bár kitudja lehet élvezné a paintballt és társait (föleg amilyen korral haladó emberek vannak)

2018. márc. 26. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Bocsi, nagynéni helyett nagymamát olvastam.
2018. márc. 26. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Áruld már el, mi a ciki abban, hogy a nagynénéd elmegy az évnyitódra? Nyilván a barátod szülinapi zsúrján már ne legyen ott, de egy iskolai ünnepélyben, ahol rokonok is vannak, mi az égő?
2018. márc. 26. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te milyen iskolába jársz, de az enyémben, a húgoméban, az akkori barátoméba stb. is mentek nagyszülők, nagynénik, sőt uncsitesók is. Nem mindig mindenki, csak aki épp ráért, de pl. egy szallagavatón van, hogy felvonul az amerikai nagybácsi is, és eddig soha senkitől nem hallottam, hogy ciki lenne. De volt olyan is, hogy engem meghívtak egy számomra tök idegen csaj évzárójára, csak mert anyám barátnőjének a lánya volt és utána közös programot csináltuk, így én is ott voltam. Most mondták volna azt, hogy évzáróra ne gyere, de utána fél órával legyél ott, hogy együtt menjünk a közös programra? És képzelt, senkit nem zavart, hogy tök idegenként ott vagyok, mivel nem foglalkoztak velem. Na, bummm.

Amúgy meg gondolod, hogy bárki is foglalkozik veled meg a családoddal, amikor ott van nekik a sajátjuk, akiknek örülnek.

2018. márc. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!