Szerintetek mit csináljak elég ciki? ( többi lent)
De miért ciki, ha megy veletek kirándulni meg iskolai ünnepségre??? Általában is meg szokták hívni a családot, nagyikat, stb., nemcsak a szülők lehetnek ott. Akkor az is ciki, hogy elmegyek a keresztfiam rendezvényeire az oviba? Pl. farsang. Programokra is mehet bárki, sőt, én gyerekként azt élveztem, ha minél többen mentünk, unokatesók, szüleim testvérei, szüleim barátai és a gyerekeik.
Az valóban idegesítő lehet, hogy beleszól mindenbe. De a többiben semmi rosszat nem látok.
Nem irigyellek egy unatkozó nagynénivel? Kinek a tesója? Apukádé, vagy anyukádé? Csak téged zavar, őket nem?
Beszélj először a szüleiddel, hogy neked ez milyen ciki, amúgy is abban a korszakban vagy, hogy minden ciki, nemhogy egy mindenbe beledumáló nő. A nagynénéd megérthetné, hogy attól, mert valamelyik szülőd testvére, attól ti egy külön család vagytok. Jöhet vendégségbe, minden ok, de azért ne viselkedjen úgy, mint egy nagymama. Neki nincs gyereke? Gondolom azért van nálatok annyit.
Nagyon fura iskolába járhatsz. Nálunk nemcsak a szülők mennek. Ráadásul az osztálytársaim sose nézték, hogy ki jött a családomból vagy ki nem. És én sem fürkésztem mások családját. Szóval semmi ciki nem volt benne.
Az normális igény, hogy lehessetek csak anyukáddal, apukáddal. Ezt anyukádnak kéne megbeszélnie a testvérével, hogy ne minden egyes családi programra menjen veletek. Ettől persze csinálhattok vele is programokat, csak ne minden program olyan legyen, hogy ő is ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!