Miért csodálkozik a nagybátyám, hogy nem vagyok rá kíváncsi, miután ilyeneket csinált?
Nemrég bukott ki, hogy a nagybátyámnak szeretője volt/van pár éve, a felesége és a 2 gyerekük mellett.
Mióta megtudtam, nem akarok vele se beszélni, se találkozni, és emiatt még neki áll feljebb...
Miért lepődik meg azon, hogy nem kívánok családtagként tekinteni egy olyan emberre, aki sz***ba se vette a családját éveken keresztül? Ha eddig nem számított neki, hogy mi lesz a családjával, akkor most miért foglalkozik ezzel? Ha így áll a "szeretteihez", akkor miért kéne jóban lennem vele? Mit akarhat tőlem szerintetek?
Egyáltalán, miért lepődött meg?
Nem igazságot akarok osztani, csak azt, hogy BÉKÉN HAGYJON.
Van véleményem róla, az az én dolgom, neki is csak akkor mondtam el EGYSZER, mikor már nagyon nyaggatott, egyébként boldog lennék, ha megtarthatnám magamnak, mert nem akarna tőlem semmit.
Ha az ő dolga a megcsalás, és nem szabad miatta rosszat írni róla egy anonim oldalon, és nem szabad beleszólni, akkor nekem miért ne lenne jogom eldönteni, hogy kivel szeretném tartani a kapcsolatot, milyen embereket szeretnék magam köré? Abba miért kell beleszólni? :D
27 vagyok egyébként, miért fontos?
Gondolom, valami gyerek vagy, aki azt hiszi, minden fekete vagy fehér és fogalma sincs a valós életröl.
Egy párkapcsolatba SENKI nem lát bele kívülröl, és éppen ezért nem is itélkezhet róla.
Másrészt egy párkapcsolat egész más dolog, mint a rokonokkal való viszony, és ha te a kettöt egy kalap alá veszed, akkor nagyon tapasztalatlan, éretlen vagy.
Ha ELMONDTÁK, hogy mi történt, akkor belelátunk.
"Másrészt egy párkapcsolat egész más dolog, mint a rokonokkal való viszony"
Nem tudom, itt sokan azt hiszik, hogy a gyerekeivel is párkapcsolatban volt? Vagy mi? Ők nem a rokonai, akiket átvert? :D
Azt meg még mindig nem tudta senki megmagyarázni, hogy nekem miért nincs jogom dönteni a dolgaimról (pl kikhez akarok közel állni), ha a nagybátyámnak van joga dönteni a dolgairól, és senkinek semmi köze hozzá...
Szerintem meg semmi közöd hozzá, mivel ez az ő házassága/döntése/magánélete, majd rendezi a saját családjával.
Mellesleg úgy viselkedsz, mint egy 12 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!