Nektek van olyan rokonotok, aki emlékeztet titeket valamelyik színészre?
Figyelt kérdés
A nagypapámra mindig azt szokták mondani, hogy tisztára olyan, mintha az öreg Rick Grimes (Andrew Lincoln) lenne, és amúgy elnézve a fiatalkori képeit, tényleg nagyon hasonlít/hasonlított rá.2018. jan. 7. 02:44
11/15 anonim válasza:
Nekem van egy távoli rokonom, aki Alföldi Róbertre hasonlít, pedig semmilyen rokonságban nem áll vele.
Van még olyan hölgy rokonom aki Sandra Bullock kiköpött hasonmása.
Az exem bácsikája meg Tom Arnoldra hasonlít kegyetlenül.
12/15 anonim válasza:
Szia!
Igeen, barátnőm kiköpött hasonmása Martina Stoesselnek!😍😍
13/15 anonim válasza:
Unokatestvérem Britney Spears-re hasonlít, és nem ritka, hogy megállítják az utcán.
15/15 anonim válasza:
Bár nem rokon, csak ismerős, Liv Tylerre hasonlít.
Exem pedig Joaquin Phoenix-re kicsit.
Rám két ismerősöm (akik egymást nem ismerik) szokta mondani, hogy tiszta Mila Kunis vagyok, de szerintem egyáltalán nem, max annyi a hasonlóság, hogy hosszú barna hajam van, kerek arcom, és nagy zöld szemeim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!