Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez beteges, hogy ennyire nem...

Ez beteges, hogy ennyire nem tudok elszakadni a nagyszüleimtől?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Nem éppen csendes és visszahúzódó fajta, inkább olyan "középút". Van egy barátom 1 éve, szóval nem is magamnak való. Ő és a nagyszüleim a legfontosabbak az életemben. A nagyszüleim, főleg a nagymamám, nagyon fiatalosak és rendkívül jó kapcsolatban vagyok velük. Minden héten legalább négyszer meglátogatom őket, tényleg nagyon jó "barátnők" vagyunk a nagymamámmal és mindent megbeszélünk. Sokkal jobban szeretem őket a szüleimnél.

Azonban tegnap elgondolkodtam, mennyire normális ez. Szokás szerint a nagymamámékkal szilvesztereztem, jött a barátom velem náluk. 1 hónapja megígértem már a barátomnak, hogy éjfélkor felsétálunk a városba megnézni a tüzijátékot éjfélkor, de előtte két órával kikötöttem, hogy sehova nem megyek, mert otthon akarom nagymamámmal megvárni az éjfélt, ha akar jön velem, ha nem nem. Igaz, ki is magyaráztam hogy ne kelljen felmennünk. Szerencsére ő ezt nem veszi komolyan, de nekem utána nagyon bűntudatom volt, és most is az van emiatt. Aztán láttam a snapchaten, hogy az összes osztálytársam ilyen buli, olyan pia, mindenki részeg, még a húgom is házibuliban volt. Igazából nem vágytam buliba, mert a mamámékkal akartam lenni, de nem beteges ez? Vele akartam ünnepelni, mert nekem ő a legfontosabb.... Aggódnom kellene emiatt?

2018. jan. 1. 18:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Inkább tiszteletre méltó az, hogy ennyire szereted őket. Amint te is látod, a korodbelieknek nem a nagyszülők számítanak, csak a buli meg a pia.
2018. jan. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!