Lányok ha nagybátyátok nagyon jó nőgyógyász lenne mennétek hozzá ha nemi betegséget összeszednétek?
Barátnőm apukája Bp egyik legjobb nőgyógyásza (még valami top 10 listán is láttam a nevét) 2 lánya van, egyiket sem ő kezeli természetesen, egy másik nagyon jó orvoshoz küldte őket.
Én úgy is utálok nőgyógyászhoz járni, hogy nem ismerem őket.
Nem. Tanácsot kérni egy dolog, amiatt örülnék egy ilyen rokonnak, de konkrétan orvosként nem járnék hozzá, mint páciens. Akkor se, ha fülész lenne vagy háziorvos.
De mondjuk ő ajánlhatna kollegát, akiről tudja, hogy tiszteletben tartja a fiatal lányok lelkivilágát pl., nem csak két perc alatt "megerőszakol" a vizsgálatnál...
Simán. Az okok: 1. Nagyon draga a nogyogyasz, ha maganuton mesz, ha tb-re akkor mire idopontot kapsz mar vagy meggyogyultal vagy mar reg komoly a baj es nezelodhetsz
2. Ha nem maganra vagy nem rokonhoz mesz, akkor elsore rendesen meg se vizsgal, kenetet se vesz csak felir valamit gombara aztan vagy elmulik vagy nem...regen rossz.
3. Rokon - nagyobb esellyel alapos es nagyobb esellyel kevesebbe kerul
4. Tobbet elmond orvosilag is es ad emberileg is tanacsot, mert jobban felelosenek erzi magat csaladtagkent.
5.ha nagybacsi, akkor a korkulonbseg sokkal idealisabb (nem fogod ugy erezni, hogy egy jokepu, ismeretlen pasas turkal benned...ami szerintem sokkal zavarbaejtobb).
Ha nemi betegseged van vagy legyen rengeteg penzed vagy valaszd a rokonod. Vegul pedig mindig hasznalj ovszert es nem lesz ilyen gondod..:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!