Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, ha anyum és...

Mit csináljak, ha anyum és nagymamám nem hagy békén a fogyókúrával? 16L

Figyelt kérdés

Tavasszal fogyoztam, 166 cm 56 kg voltam az elejen, mert telen felkerult ram par kilo. Julius legeleje ota 167 cm 49 kilo kozott mozgom.

Amiota abbahagytam a fogyozast, nem hagy beken nagymamam es anyam.

Atlagban egeszsegesen eszem, sok gyumolcs meg zoldseg. Amikor a szam kozelebe merek venni egy egeszsegtelen dolgot, azonnal jon a dumajuk, hogy “ennyit ert a fogyokurad, gratulalok”. Nem latom magam olyannak, hogy fogyoznom kelljen, amugyis orulok hogy tartom a sulyom nyar ota plusz-minusz egy kiloval neha. Osztalytarsam is mondta, amikor meglatott szeptember elejen hogy mennyire lefogytam.

Egyebkent anyamek sem egy fitnessguruk, sot tulsulyosak es ezerszer egeszsegtelenebbul esznek nalam, nem ertem miert nem torodnek magukkal. Anyum olyan 170 cm 85-87 kg lehet... Mit tegyek?

2017. nov. 3. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
szerintem 49kg 167-hez teljesen jo. Persze latni kene az alakod, de ezzel elvileg semmi gond.
2017. nov. 3. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valami édességet esznek, te us nyugodtan megjegyezheted, higy nekik is fogyózni kéne.:)
2017. nov. 3. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

“ennyit ert a fogyokurad, gratulalok” -ra mondd,

hogy: "Haaat, eppen nem is fogyozom" kozben kapj be meg egy falatot, es kinald meg oket is :D

En kirohognem azt aki ilyet mondana, foleg ha a bagoly mondja verebnek esete allna fennt.

2017. nov. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!