Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sògornőm szerintetek...

Sògornőm szerintetek miért viselkedik így, vagy csak én parázom túl?

Figyelt kérdés
A sògornőm kicsit butàcska (bàr ezt soha nem mutattam felè, hogy ìgy gondolom) ès szereti ha maga körül forog a vilàg. Amikor a fèrjemmel annò bejelentettük az eljegyzèsünket, a sògornőm bàr a szemünkben mosolygott ès gratulàlt, kissè ingerültè vàlt, majd amikor pezsgővel koccintottunk, belekortyolt ès annyit mondott: "fù de rossz, nem?". A màsik dolog ami nekem nem tetszett, hogy amikor bejelentettük, hogy a pocaklakòm kisfiù lesz, az volt a reakciòja: "uff..." ès ezt olyan csalòdott hangnemben mondta. Egyèbkènt ő mindig hangoztatja, hogy ő csak lànyt szeretne. 20 èves egyèbkènt. Szerintetek fèltèkeny,bunkò vagy ennyire lenèz bennünket? Vagy csak szimplàn a butasàgànak tudhatò be? Vagy csak èn veszem fel ezeket a beszòlàsokat?

#eljegyzés #család #terhesség #férj #sògornő #beszòlàs
2017. okt. 31. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
20 eves, van meg mit tanulnia, novekedni, felnoni. Buta, ennyi. Lehet mindig buta marad.
2017. nov. 1. 08:40
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

#5 mivel a fama ilyenkor nem szol arrol, hogy a kerdezo esetleg hogy viselkedik, milyen megjegyzeseket tesz a sogornojenek, igy akar alapos oka is lehet a kiscsajnak beszologatni.

Nem akarok gonosz lenni, de igy a szoveg alapjan nekem az jott le, hogy a kerdezo kisse egyugyu es a kiscsaj meg kevesbe, s talan szemet szurt neki, hogy lehet hogy a tesojahoz masik no illene.

2017. nov. 1. 11:39
 13/19 A kérdező kommentje:

Èn kedves vagyok a sògornőmhöz, mindig igyekeztem vele jò kapcsolatot àpolni, nem szòlogattam be neki soha.

Többen emlìtettètek, hogy problèma van a megfogalmazàsommal. Mi a baj vele?

2017. nov. 1. 11:44
 14/19 anonim ***** válasza:
59%

az más hogy nem az illem királynője a sógornőd,de ez van nem rajong a pezsgőért(én sem) és az hogy azt mondta a fiúra hogy "uff", hát nem nagy dolog. Nem tudom miért várja el minden kismama hogy tűzijáték legyen, ha teherbe esik. Aki szeret az persze hogy örül, de ő nem kedvel és letojja milyen nemű a gyereked.

Amúgy az eljegyzésnél mosolygott, tehát igyekezett kulturáltan viselkedni.

2017. nov. 1. 14:48
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Ha a sogornom olyan fajta lenne, aki pocaklakojanak nevezi az unokaocsemet, lehet en is maximum a pezsgo izerol diskuralnek vele..
2017. nov. 1. 18:59
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ebből sem irigység, sem rosszindulat nem jött le. Inkább érdektelen volt. Azt hitted, hogy ezzel bàntod? Nem minden nő képzel bele többet, mint ami van. Nem buta a lány , csak egyszerü. És nem megy bele nevetséges kombinálásokba,mint egyesek.
2018. jan. 4. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én sogornőm is azt hitte, hogy bánt azzal, hogy nekik előbb összejött a baba (szemere is vetette). Én erre csak annyit mondtam neki " És ezzel előrébb vagy? Magadnak szülöd. Ne tölünk, hanem az apától várd a körülrajongást. Bár én ilyen körülmények mellett meggondoltam volna többször is." Bele is tört a bicskája, egyedül maradt...
2018. jan. 4. 07:14
 18/19 anonim ***** válasza:
39%

én sógornőm is odavolt, hogy gyereke lett és közben élcelődött azzal, hogy bezzeg neki 2 hét alatt összejött míg én...

Most látszik hogy elege van a babásdiból.

Sógornőd amúgy nem irigy csak tényleg egy kislánynak örült volna ennyi az egész, van aki szereti őket hercegnősen öltöztetni satöbbi a pezsgőt meg én sem szeretem.

és ki tudja lehet te is ilyen"rajongjatok körbe" aurával vártad ami irritáló tud lenni.

2018. jan. 4. 23:52
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Én pl lexarom a sógoraimat sógornőimet. Pont nem erdekel egyik sem.
2023. márc. 26. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!