Sògornőm szerintetek miért viselkedik így, vagy csak én parázom túl?
#5 mivel a fama ilyenkor nem szol arrol, hogy a kerdezo esetleg hogy viselkedik, milyen megjegyzeseket tesz a sogornojenek, igy akar alapos oka is lehet a kiscsajnak beszologatni.
Nem akarok gonosz lenni, de igy a szoveg alapjan nekem az jott le, hogy a kerdezo kisse egyugyu es a kiscsaj meg kevesbe, s talan szemet szurt neki, hogy lehet hogy a tesojahoz masik no illene.
Èn kedves vagyok a sògornőmhöz, mindig igyekeztem vele jò kapcsolatot àpolni, nem szòlogattam be neki soha.
Többen emlìtettètek, hogy problèma van a megfogalmazàsommal. Mi a baj vele?
az más hogy nem az illem királynője a sógornőd,de ez van nem rajong a pezsgőért(én sem) és az hogy azt mondta a fiúra hogy "uff", hát nem nagy dolog. Nem tudom miért várja el minden kismama hogy tűzijáték legyen, ha teherbe esik. Aki szeret az persze hogy örül, de ő nem kedvel és letojja milyen nemű a gyereked.
Amúgy az eljegyzésnél mosolygott, tehát igyekezett kulturáltan viselkedni.
én sógornőm is odavolt, hogy gyereke lett és közben élcelődött azzal, hogy bezzeg neki 2 hét alatt összejött míg én...
Most látszik hogy elege van a babásdiból.
Sógornőd amúgy nem irigy csak tényleg egy kislánynak örült volna ennyi az egész, van aki szereti őket hercegnősen öltöztetni satöbbi a pezsgőt meg én sem szeretem.
és ki tudja lehet te is ilyen"rajongjatok körbe" aurával vártad ami irritáló tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!