Unokatesóm beszólt, mert meztelenül alszom. Kinek van igaza inkább?
Fiúk vagyunk mindketten. Nálam aludt most 2 éjszakát vendégségben. Én télen-nyáron meztelenül alszom itthon, most is, ő meg látott így meztelenül, ahogy jöttem be a fürdőből meg ahogy mentem ki a konyhába inni, ilyesmi és közölte, hogy ez milyen ocsmány meg undorító dolog, hogy meztelenül alszik valaki.
Én egyáltalán nem gondoltam, hogy egy huszonéves fiú kiakadhat azon, ha a másik meztelenül van.
Én hibáztam, hogy nem vettem fel semmit, mikor vendégem volt? Vagy ő abnormálisan prűd? Én koleszos is voltam pár évig, ott a francot sem zavart, hogy meztelenek vagyunk pár másodpercig a másik előtt.
Mondtad neki, hogy neked ez a szokásod? Vagy csak ledobtad a textilt?
Ha nem tudta, jó hogy meglepődött.
Magam is így, meztelenül szeretek aludni, és úgy is szoktam télen-nyáron, akárcsak a kedves Kérdező.
A vele történt konfliktust pedig úgy kerülöm el, hogy előre közlöm azzal, aki nálam vendégeskedne, mire számíthat az otthonomban: vagyis az alvási - vagy egyéb nudizási - szokásaimat. Így még soha nem volt ebből probléma, hiszen ha a vendég előre tud róla, nem lepem meg a ruhátlanságommal.
Természetesen olyan helyzet is adódik, amikor nekem illik és kell magamra vennem különböző textíliákat, de azt is ki lehet bírni, hiszen - házon kívül - szinte egész nap abban jövök-megyek. :)
(Zárójeles mondat, de muszáj megjegyeznem, hogy az unokatestvérem szintén fiú és szintén pucéron alszik, úgyhogy vele nincs ilyen nézetkülönbségünk.)
Sokan szeretnek meztelenül aludni, ez az ő dolguk, nincs vele baj. De ha vendéged van, akkor nagy bunkóság meztelenül futkozni előtte. Legalább ilyenkor 1 napig bírd ki, hogy éjszakára felveszel egy alsónadrágot meg egy pólót vagy gatyát.
Ha te mész vendégségbe, akkor a másik lakásában is pucéran futkozol meg fekszel az ágyba?
Én egyáltalán nem vagyok prűd, simán átöltözöm a strandon a parton, simán kimegyek reggel a postáért pólóban meg bugyiban, de azért a nemi szervemet nem mutogatom mindenkinek.
Ez nem prűdség, egyszerűen van, akinek kellemetlen, ha a pucér valagadat meg kukidat kell néznie, mikor kimegy egy pohár vízért. És ez teljesen érthető is.
Szíved joga úgy élni, ahogy akarsz, szerintem a hippik meg a nudisták is tök boldogan élnek, de attól még igenis tartsd tiszteletben, hogy nem mindenki ilyen szabad szellemű.
Itt most te voltál a paraszt, bocsi.
Mikor gyerek voltam,olyan 10-12 éves,akkor az egyik nagynénéméknél aludtam,ahol az egész családban az volt a megszokott,hogy mindenki meztelenkedik.
Nagynéném éjszaka meztelenül ment ki a hűtőhöz inni,és reggel tök simán bement a 20-on éves fia szobájába,aki egy szál f-szban aludta a kanapénXD
Hát eléggé meglepődtem,ez van:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!