Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem ért meg senki, már tönkrem...

Nem ért meg senki, már tönkrementem idegileg?!

Figyelt kérdés
már két éve kezdődött ez az egész, Van egy nővérem neki van egy kisfia 5 éves.őt mindig rámhagyja mert vagy dolgozik vagy a pasijánál van ez nemis lenne gond de a gyerek borzasztó rossz egyszerűen képtelenség neki parancsolni és mindent csinal csak a jót nem és mióta én foglalkozok ugy mond vele azóta tönkre mentek az idegeim, éjjel nappal rám van bízva holott énis szeretnék dolgozni és a saját életemet élni de egyszerűen nem tudom.Ezt már annyiszor elmondtam neki de ő úgy csinál mintha nemis az ő gyereke lenne, nagyon sok a vita emiatt. Sose figyel a gyerekére néha elviszi a moziba és ennyi aztán megy minden előröl nem ugy viselkedik mint egy anyuka, és annyira felidegesít az egész hogy hogy lehet ennyire felelőtlen, ha én nem lennék mi lenne a gyerekével? Hogy járna dolgozni? Most leszek egy hét múlva 18 éves nagyon gondolkodom hogy elmegyek itthonról, minden napom csak a stresszről szól mert nem birok a kisfiúval de még az anyja se, és az még egy lapáttal is rá tesz hogy pánik beteg és amúgyis szorongós tipus vagyok, minden este szinte sírva alszok e mert egyszerűen annyi feszültség van bennem a gyerek miatt hogy hihetetlen. Fiatal vagyok élni szeretnék és nem másnak a gyerekét nevelni és foglalkozni vele, nagyon feltud idegesíteni ez az egesz egyszerűen menekülni akarok itthonról, valaki tudna esetleg tanácsot adni mitévő legyek? Annyira elveszve érzem magam

2017. okt. 23. 19:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nem kell birka módra hagyni hogy kihasználjanak. Állja a sarkadra panaszkodás helyett. Ha az én nővérem csinálná ezt., és odáig fajulna a helyzet hogy lelép a saját öt éves gyereke elől, hát beígérném neki hogy feljelentem kiskorú veszélyeztetése miatt. Amíg nem szülők, nem vagyok felelős egy gyerekért sem, hiába a nővérem porontya. Van apja, van anyja. gondozzák ők.
2017. okt. 23. 19:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Eljártam dolgozni akkoris rám volt hagyva a gyerek, egyenlőre nemtudok mit csinálni, edesepámmal és a nagy szülőkkel nem vagyunk olyan kapcsolatba hogy elköltözzek akár melyikőjükhöz, 2 éve ez megy tavaly egész nyáron itthon voltam a gyerekkel nemtudtam menni sehova lelkileg teljesen 0 vagyok
2017. okt. 23. 19:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Fel lehet jelenteni nővérkédet a gyámhivatalnál, hogy elhanyagolja, magára hagyja a gyerekét, drogozik és iszik. Vagy fogod magad, és elköltözöl barátnőhöz, rokonhoz, és elhajtod a pitsába, ha megjelenik a gyerekkel.
2017. okt. 23. 19:31
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodok, csak ez most kijött belőlem mert itthon senkit nem érdekel mi a kínom, tesóm ma se jön haza mert a baratjánál lesz, anyám meg dolgozik, a gyerek meg nem fogad szót, Szóval ismét egy jó este lesz
2017. okt. 23. 19:33
 15/30 A kérdező kommentje:
Egyébként kedvesek vagytok, Köszönöm 😊legalább valaki megérti mi a bajom és próbál segíteni
2017. okt. 23. 19:39
 16/30 anonim ***** válasza:
34%

Így olvasva, nem is csodálom, hogy a nyakadba sózzák a gyereket. Nem csinálsz mást csak panaszkodsz, rinyálsz. Ezért nem vesz senki komolyan.

Ha velem ezt csinálnák, akkor közölném, hogy elég volt, jelentem a gyámügyeseknek. Bizony meg is tenném a lépést, ha az anyja drogozik. Lehet utálni fog, lehet kidobnak, de legalább a saját életemet élném.

2017. okt. 23. 19:42
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószinű a kisfiú es azert ilyen mert igy vezeti le a feszültséget. Szerintem őt is megviseli hogy a sajat anyja nem foglalkozik vele.

Elképesztő milyen pofátlan a nővéred.!!

Mi tesz akkor ha nem vagy otthon amikor vinné a gyerekét?

1 hét mulva bagy korú vagy! Ne hagyd hogy ök parancsoljanak

2017. okt. 23. 19:43
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is megfenyegetném, hogy a gyámügyre megyek, szegény gyerek. A gyerek apjával mi van?
2017. okt. 23. 19:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Ha napokra eltűnik és semmit nem lehet tudni róla, ráadásul drogozik is, akkor az kiskorú veszélyeztetése, igenis szóljatok a gyámügynek, mert a leírásból ítélve itt már csak egy drasztikusabb lépés segít. Neked 18 évesen nem az a dolgod, hogy folyton az ő gyerekét pesztráld, pláne ha ez a tanulástól, munkalehetőségtől is elveszi az időt. Tartsd észben: ha nem lépsz valamit, semmi nem fog változni, csak még jobban tönkremész idegileg. Ha a költözés kizárt, akkor marad a gyámügy.

Szegény gyerek, neki sem lesz egyszerű, a neveletlenségéről nyilván nem ő tehet, hanem a "családi" körülmények tették kezelhetetlenné.

2017. okt. 23. 19:45
 20/30 A kérdező kommentje:
nem vitatkozni szeretnék de gyamugyre semmiképp nem szertnék menni hogy elvegyék a kisfiút, ugyan is én átéltem azt hogy milyen érzés amikor kiemelnek a családból, ez a kisfiú nem tehet semmiről az anyja egy felelőtlen nő, de mint említettem én nem dolgozok ezért kénytelen vagyok vigyázni rá és nem panaszkodni jöttem ide csak tanácsot kérni, egyről a kettőre nem megy az egész hogy elköltözök otthonról és fent tartok mindent magam körül főleg a lelki állapotom miatt is, az tény hogy tényleg a talpamra kéne állnom de ez nem egyszerű, én magam sem tudom mi zajlik az életemmel
2017. okt. 23. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!