Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Más az apám, hogy dolgozzam fel?

Más az apám, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Kiderült-negyven éves nő vagyok-hogy édesapám helyett nagyapám az igazi apám!!! Úgy kezdődött hogy apukám a halála előtt "elszólta" magát hogy "nincs ilyen nevű lányom..régen együtt laktak a szüleivel anyám kikapós, és kívánatos nő volt, ki is használta. Egyszer valamiért összeverekedtek! az apjával-anyám biztatására:(...ez akkor volt. Mikor születtem papám csak akkor látott amikor kikúsztam az előszobába!! Régen is feltűnt a fotókat nézve hogy apura nem hasonlítok, viszont teljesen olyan vagyok mint nagyapám!!:) ....még a hobbijait is-kertészkedés, vezetés- örököltem ő hivatásos sofőr /is/ volt.......pedig egyéves koromban elköltöztünk tőlük.

Volt valaki ilyen szituban? Anyám folyton szidott, tiszta nagyapád vagy stb.. :(((... mondta hogy olyan a természetem és én nem értettem!!? Beszéltem vele erről szinte teljesen biztos, apu mindig a bátyámmal foglalkozott!!! dacára hogy én segítettem haláláig!! ő volt mindig a "szeretett fia"..- én meg rohangáltam a kórházba apuhoz- ....mindig kirekesztettnek éreztem magam a kis családunkból!! És hát anyám is érezteti..

Mit gondoltok mit tegyek, ma megyek ki hozzájuk a temetőbe.. elképesztő a tudat hogy negyven évig megvezettek!!!:((

És fenekestül felforgatja az identitásomat..! Nem én vagyok én, ezt nem tudja aki nem volt benne!! Mintha örökbefogadtak volna!!:((((

Volt valaki így és mi lett a vége??

Köszönöm a válaszokat, sokat segítenétek!!

Pláne hogy most mennem kell a lakásból fiam már felnőtt és anyám sem akar velem egy fedél alatt lakni, pedig dolgozom rendesen 20 éve...nem is lenne kihez, tkp. a testvérem se a testvérem, fura ez...!!:(

2017. okt. 1. 09:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Anyukáddal beszélj + DNS vizsgálat.
2017. okt. 1. 12:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Apam is ezt mondta nekem a halalos agyan , h neki nincs lanya , de megis O volt az apam.
2017. okt. 1. 16:45
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat!!:)

komolyan gondolkodtam most jár le a sír még lehetne..később nem..nagyapám több mint húsz éve halott.

aki meg anyámon csámcsog hát akadjon a torkán :DDDD

ha olyan volt, olyan volt, nem volt anyja más nevelte csecsemő korától így sikerült!

2017. okt. 1. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Most akkor az igazi kerdes az, hogy meghosszabitsd-e a sirhelyet vagy sem? Kerdezd meg anyukadat, hogy ki az igazi apukad. Hatha tudja.
2017. okt. 2. 00:14
 15/18 anonim ***** válasza:
5%

Szegénykém,de egy elbaxott családba pottyantott a gólya! :((((

A Mérgező szülőket ajánlom elolvasni,mert van arról is egy fejezet,hogy az elhunyt szülő elvesztését hogy dolgozd fel,akinél úgy érzed,sokat ártott.Pdf-en megtalálsz még pár öngyógyítással kapcsolatos könyvet,ami segíthet,mert gondolom momentán pszichológusra nincs pénzed.

2017. okt. 2. 01:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen, olvastam!!:) tényleg...

Köszönöm!!

Lenne pénzem de a tesókat nem érdekli..150.000 huf..de állítólag még tartják nem bontják rögtön, jó hátul van..

Értesítő cetlik kint voltak a legelső sírokon nálunk nem:)!

De ez borzalom az identitásom kérdőjeleződik meg meg hogy van-e helyem a családban-ami bolondság...pláne hogy sosem volt tkp...nem véletlen szakadtak szét..sok barátom van, szeretnek a munkahelyemen is.. van gyerekem is..szóval..

Az ember mindent túlél:(

2017. okt. 2. 08:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha anyád férjének az apja nemzett téged, akkor te anyád férjének a féltestvére vagy. Valamint féltestvére vagy anyád és a férje gyerekének is.
2017. dec. 14. 03:07
 18/18 A kérdező kommentje:

igen, köszönöm, rájöttem, és még családfa-kutatás sem kell hozzá :D !! Ami a legpikánsabb hogy akkor a nagyanyám tkp. tökidegen pedig ő nevelt nyáron, sokat..imádtam ott lenni.:)

De már nem foglalkoztat annyira a kérdés azóta azon rágódom a bátyám is tőle van vajon???? :D de tényleg..

2017. dec. 15. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!