Ilyenkor kinek kellene megoldani az utazást?
Elvileg igazad van, hogy megkérdőjelezed a transzport rátok hárítását. Ha a szülőknek nincs lehetősége hozni-vinni sztem meg lehet beszélni az utazás anyagi vonzatát.
Kommunikáció!!
Szerintem meg simán csak kétszínű a kérdező és gyomorforgató, amit itt művel.
Nyilván úgy viselkedtek, ajánlkoztak, tették-vették magukat, hogyne nyaraljon csak náluk a gyerek. Aztán amikor tisztázni kellett volna, hogy a feltétel az hogy a szülők hozzák vigyék a gyereket, akkor fülüket farkukat behúzták csakhogy mutassák, hogy ők milyen bevállalósak, aztán meg itt rinyálnak hogy palira veszik őket.
Pedig csak egy egyenes, őszinte mondatban kellett volna tisztázni, hogy azzal a feltétellel jöhet az unokahúg, ha a szülők, hozzák-viszik.
De hát ugye könnyebb a lelküknek, hogy most meg panaszkodnak, hogy milyen túlzott elvárásaik vannak a rokonoknak. Phhhhhhhhhhh....
Nyilvan a szuleinek kellene gondoskodni rola, ez nem kerdes.
Viszont 1 dolog kivancsiva tett, hogy hany eves lehet a kislany, es volt-e mar korabban tavol a szuloktol...mert az is lehet emogott, hogy a sogorno kicsit bizonytalan otthagyni a gyereket mashol ha eddig nem volt meg ilyen,es aztan meg 200 km-t utazgatni vissza paraban, aggodva...lehet konnyebben viselne, ha mas vinne el.
Vannak ilyen paras szulok, csak ennyit akartam ezzel, de nem ismerjuk a masik oldalt..es lehet, hogy ha ez lenne a helyzet, akkor mondjuk legalabb erte mehetne, de mivel ezt sem akarja, gyanus, hogy valoban csak kenyelmes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!