Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az normális, hogy a nagyszülei...

Az normális, hogy a nagyszüleim akiket meghívtam nem jöttek el a ballagásomra, apám meg üres kézzel jött?

Figyelt kérdés
Megkérdeztem őket miért nem jöttek,azt mondták hogy nem volt idejük mert dolgozniuk kellett(sajat cégük van). Erre egy héttel később egy távoli ismerős meghívta őket a promóciójára ami az ország másik felén van es egesz nap ott voltak, elmentek rá es vittek csokrot is. Apám azt mondta a csokor hulyeseg es ezert nem hozott...ez normális hogy ennyire leszarnak?

2017. júl. 6. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem normális egyátalán ,apukádtol meg még inkább ha nem tudok venni semmit akkor pénzt vagy egy szál virágot viszek .

De viszek valamit.anyukám nem tudott eljöni se kislányom ,se nagyfiam balagására,mert beteg és rosszul volt,nagyfiamnak utolag kapott 2000ft anyukámtol.

2017. júl. 6. 15:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, tudom mit érzl, velem is hasonló történt, de engem még leis kiabáltak.
2017. júl. 8. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!